Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

mode

Imorgon 10.00 släpps Nellykollektionen!

12:24 | april 22, 2018

Inlägget skrivs i samarbete med Nelly. 

Petra Tungården Nelly Kollektion-31

Nu har nedräkning officiellt börjat – imorgon 10.00 släpps kollektionen på Nelly. Den kommer bara finnas i en exklusiv upplaga. Ska jag vara ärlig känns det lite nervöst, samtidigt som jag är så glad att ni äntligen ska få ta del av det vi har jobbat med i över ett år. Jag har alltid en liten klump i magen innan designsläpp, framförallt för detta då det är så mycket tid och kärlek investerat i den här kollektionen.

För mig har det varit så viktigt att skapa klänningar som både jag själv och mina vänner – som alla skiljer sig väldigt mycket åt i kroppsform och stil – genuint vill bära. Framförallt har det svåraste varit att hålla en röd tråd, där varje plagg ska kunna bäras för sig men också bilda en självklar enhet tillsammans. Jag är så glad att jag fått designa både skor, väskor, underkläder och smycken som går hand i hand med plaggen. Det kan jag själv uppleva är svårt när man ska på en finare fest att just hitta accessoarer som matchar ens look, utan att man ska gå totalt bankrutt.

Det är sällan man ger sig själv en klapp på axeln, men idag är jag nog lite extra stolt över mig själv (och designteamet på Nelly, utan dem hade det inte varit möjligt).

Vad tycker ni om kollektionen? Vilken klänning är er favorit?

Petra Tungården Nelly Kollektion-31
Wow, tack till alla mina tärnor aka supermodeller Forni, Snarro, Biderman, Limpan, Fingal och Fisen (Mathilda). Har alltid kallat Mathilda fisen genom alla år, tror verkligen att hon uppskattar det smeknamnet, haha. Carro kallar jag Snarro för en gång när jag var full och skulle uttala hennes namn så sa jag ”Sssnarro”.Fingal går ofta under sitt efternamn, Linn brukar jag kalla för Limpan dock heter hon Godingen i min telefon och Sara kallar jag Biderman eller Blyet. Sedan är jag också en mästare på att döpa om var och varannan person i min närhet. Vet inte hur många smeknamn Markus haft: Lorpan, Snarkus, Mats, Bråke, Skropan. Nu har även alla vänner börjat säga Lorpan eller Lorpi, haha.

Petra Tungården Nelly Kollektion-31
Petra Tungården Nelly Kollektion-31
Petra Tungården Nelly Kollektion-31
Petra Tungården Nelly Kollektion-31
Kostymen är en av mina favoriter från kollektionen.
Petra Tungården Nelly Kollektion-31

Petra Tungården Nelly Kollektion-31
Och den här gula vavavomklänningen!

Petra Tungården Nelly Kollektion-31 Petra Tungården Nelly Kollektion-31
Den här lavendelklänningen är helt magisk.

Petra Tungården Nelly Kollektion-31

Petra Tungården Nelly Kollektion-31

Petra Tungården Nelly Kollektion-31  Petra Tungården Nelly Kollektion-31

Det här är en riktig knockout klänning som verkligen förstärker ens kurvor och sitter som en smäck.

Petra Tungården Nelly Kollektion-31

Petra Tungården Nelly Kollektion-31Petra Tungården Nelly Kollektion-31
Så mycket kärlek <3 Mathilda och Joanna.

Foto: Madelen Holmström.


8 kommentarer


8 kommentarer om “Imorgon 10.00 släpps Nellykollektionen!”

  Såå fina! Vad har ni för storlekar?

  Svara

  Jag har S i några av de tightare klänningarna för att jag vill att de ska sitta som ett andra skinn ; ) Kram!!

  Svara

  Hej!! Så himla fina allihopa! Men vad är det för storlek som du har i den gula? Är den stretschig?

  Puss och kran!

  Svara

  Den är stretchig! Jag skulle nog ta en storlek mindre om du vill att den ska sitta monstertight! <3 Tack vad glad jag blir!
  Kramar!

  Svara

  Hej Petra! Ska på bröllop i sommar och är sååå sugen på att köra på den gula klänningen!! Så jäkla snygg!! Jag är 173 cm, hur är längden på klänningen??
  Kram Wictoria

  Svara

  Tycker inte det gör nåt om den skulle bli lite kort, fint med den längden med :))

  Svara

  Jag skulle nog säga att den är normal. Varken lång eller kort, haha. Den har dessutom en tyngd i sig men i och med slitsen skulle jag säga att den fungerar även som lite kortare. Modellen på plåtningen tror jag var precis i din längd så kika på Nellys hemsida : )

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow