Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | april 20, 2018

Franska poser, Höstkollektioner och Festligheter utomlands!

Marville

I onsdag hade jag och Markus bjudit över Sara och Danijel på middag. Precis innan de kom lyckades jag spilla juice över hela min klädsel så jag slängde på mig min nya klänning från Marville som jag hade fått av en kompis dagen innan. Så fin färg.

Vinprovning
Haha, Markus övar på franska poser inför bröllopet.

Tures
Sedan blev det torsdag och ett lunchmöte med Pålle stod på schemat. Eftersom hon är en jävel på att komma i tid så hade hon snyggt bemannat ett bord i solen lagom till min fem minuter sena ankomst.

Dagens rätt var lax med dillsås och räkcrocetter. Måste säga att Tures har den perfekta turkosa färgen på sina tallrikar.

SARA-BIDERMAN
Sedan tog vi armkrok upp till Patriksson PR för att spana på vad hösten har att bjuda på i klädväg. Nu är det nämligen pressveckor vilket betyder att alla showroom säger hej då till våren för att ge rum för hösten. Så vårkollektionerna hamnar ofta i en liten skrubb, haha eller skickas tillbaka till respektive varumärke. Tidningar har ganska lång pressläggning vilket gör att stylister och magasin plåtar många jobb till höstnumren redan nu. Känns ju lite konstigt att gå och kolla på vad som ska komma till hösten och vintern när man precis stuvat undan vinterplaggen hemma.

ATP
Längtar tills den här drömmiga vardagsskon gör entré på ATP.

ATP-FW18
Älskar färgpaletten.


Jag, Biderman, Fingal, Carro och Pålle fick en presentation tillsammans. Kanske inte lättaste gruppen att guida då alla pratar i mun på varandra.

STAND
Den här kappan från Stand får mer än gärna dingla på mina axlar i höst.


Little Liffner har gjort så många nya tjusiga väskor, framför allt så gillade jag de nya modellerna.

Sedan smet jag in på toa innan det var dags för ett möte med Nelly. Skulle borsta håret men fick upp en hög med löshår, haha. Jag har lyckats pilla ur två slingor, så ihop om att Emelie skulle smsa så har jag gått runt med håret i väskan, haha. Men så visade det sig att hon var utomlands, men på tisdag så kommer jag och mina tesar på besök. Håret brukar aldrig lossna, men jag hade en ny hårolja som jag tror gjort att de luckrats upp. Och så började jag pilla lite… har pillmani.

Sedan smet vi in till Nelly som hade byggt upp ett litet showroom. De ska nämligen ha en stor fest utomlands om två veckor, så alla fick välja varsin outfit till resan. Så lyxigt – är så taggad på festen.


13 kommentarer13 kommentarer om “Franska poser, Höstkollektioner och Festligheter utomlands!”

  Vart är klänningen (den rosa) ifrån? 😊

  Svara

  Why haven’t you hyped up your nelly collection? Isn’t it out tomorrow?

  Svara

  Vilket märke är det på de spetsiga bootsen med snörning till vänster i bild på bilden under laxtallriken?

  Svara

  Inte ett ord om Avicci ? Vårat svenska geni så tragiskt , allt handlar bara om materiella ting

  Svara

  Jag har pratat om Avicci hela helgen med mina vänner <3 Jag hade tänkt skriva om honom idag, men vill inte slafsa ihop något. Har många bekanta som är nära vän med honom.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här