Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | april 19, 2018

Behind the scenes: Adoore Summer 18.

Adoore

I måndags hade vi call time 07.00 för att plåta Adoores sommarkollektion. Framför kameran hade vi flugit in Sanne hela vägen från Holland. Ibland kan det vara väldigt knepigt att hitta rätt modell. Vet inte hur många agenturer jag gått igenom från pärm till pärm på jakt efter – the one, haha. Men så fort jag fick syn på Sanne kände jag bara wow, det kändes rätt i hela kroppen. Hon känns verkligen som en Adoore tjej. Synd bara att det visade sig att hon var bosatt i Holland och ganska dyr. Men ibland är det smällar man får ta. Och så här i efterhand är hon värd varenda krona för hon var makalös framför kameran.

Det är svårt att boka modeller enbart med bilder som referens, för det är så mycket mer man vill åt, man vill skapa en känsla och ett uttryck. Det är lite som att swipa loss på Tinder. Man vet inte riktigt vad man får förrän man faktiskt ses in real life. Alla ni som dejtat loss vet precis vad jag menar.

Smycken-Petra-Tungården

Vi hade köpt in både smycken och skor till plåtningen. Normalt sätt så lånar vi ju in saker när det ska plåtas till tidningar etc. Men när det är ett specifikt märke, som Adoore i det här fallet så får man istället köpa in accessoarer.

Adoore-pltåning

Många frågar hur det går till på en plåtning. När Fredrik plåtar så brukar resten av gänget stå klistrade vid skärmen där bilderna kommer i realtid.

Adoore-plåtning
Ofta är det lättare att se resultatet på skärmen och hur det ser ut genom linsen.

Adoore Klänning
Ja, det behövs ju inte så mycket retouch på den här donnan – ingen alls.

Adoore Klänning
Så glad att vi lånade in den här fåtöljen från Knoll från Nordiska Galleriet.

Adoore Klänning
Vår Adoore skjorta från förra säsongen gör sig lika bra instoppad som utstoppad. Det var Carro som hjälpte till att styla kom på idéen med kjolen, snyggt eller hur?

Adoore

Adoore Klänning
Så fint glow!

Sarah Grundén

Sarah Grundén vår kompis tillika magiska makeupartist sminkade. Sarah använde samma glowpalett som jag har från MAC – alltså denna som jag skrev om tidigare i vår. 

Adoore Klänning
Sedan var det dags för lunch. Vad tusan gjorde man innan Foodora? Så smidigt att få maten levererad till dörren!

Adoore Klänning
Kan vi prata lite om de när örhängena som jag köpte in till plåtningen från Alighieri. Snäckhalsbandet har Carro tillverkat själv.
Adoore

Åh, vill bara visa er det färdiga resultatet NU! Så glad att Carro var med och hjälpte till hon har sådan himla bra känsla för styling och poser.

Vi håller på att renovera och fixa till hemsidan också. Nu känns det äntligen på riktigt, vägen i mål har inte varit helt rak men nu känns det äntligen som vi är på rätt stig. Det kan inte bara vara lätt hela tiden, framför allt så är jag så glad att vi vågade försöka igen. För er som precis börjat läsa bloggen så har vi bytt producent och agent för andra kollektionen.


5 kommentarer5 kommentarer om “Behind the scenes: Adoore Summer 18.”

  när släpps kollektionen?? vill köpa allt jag sett NU<3

  Svara

  Ja Petra kollektionen ser FANTASTISK ut!!!

  Kan du avslöja vad den korta skjortklänningen kommer kosta ungefär? Vill ha i alla färger som går tack! 😀 <3

  Svara

  Åhh vad bra jobbat! Vart är örhängena ifrån? Wow så fina!

  Svara

  Wow! Varifrån är de fina guldhalsbanden med de stora runda berlockerna? Exakt vad jag har letat efter!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här