window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:49 | april 17, 2018

Förlorad i bröllopsplanering!

Bröllop i Provence Bröllopsplanering Petra Tungården Bröllop

Igår kväll drunknade jag och Markus i bröllopsplanering eller okej, jag gick vilse och Markus kollade på, haha. Tror kanske jag var inne på över en miljon bröllopsbloggar. Det är sådant beroende, man kan inte sluta – en till, en till okej, bara en till. Markus gick och la sig, märkte inte ens att han stängde av tvn så uppslukad var jag av att få kika in bakom kulisserna på folk typ lyckligaste dag i livet.

Logan-Cole-Photography-Samuel-Hildegunn-Taipale-wedding-france-00141-2

Alltså det här bröllopet mellan Samuel och Hilldegun, känns som att jag känner det här finska paret efter min djupdykning i deras magiska sagobröllop.

Spana in alla bilder från Samuel och Hilldeguns bröllop + filmen som Logan Cole filmat och fotat. Vill typ bli kompis med dem.
Bröllop i Provence Bröllopsplanering Petra Tungården Bröllop
Bröllop i Provence Bröllopsplanering Petra Tungården Bröllop Bröllop i Provence Bröllopsplanering Petra Tungården Bröllop

Bröllop i Provence Bröllopsplanering Petra Tungården Bröllop

Bröllopsplanering Petra Tungården Bröllop


1 kommentarer



En kommentar om “Förlorad i bröllopsplanering!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här