window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:21 | april 12, 2018

Jakten på glow – nu är det dags att ta hand om min hy.

Grova Porer

Senaste månaden har jag sett en märkbar skillnad på min hy. Mina porer är grövre och synligare, jag har fått som små plitor i pannan. Även om de kanske bara syns i gassande solsken. Jag tror att det är en kombination av att jag slarvat med min rengöring, glömt av min skin roller från Swiss Clinic (som jag använde frenetiskt några månader, den fungerar verkligen), längesedan jag gjorde IPL hos Stockholm Medicus och ja, kanske flängt lite för mycket.

Såg precis Anine Bing på tvn och blev nästan bländad av hennes askungenhy, som en spänstig babystärt med glow. Så nu fick jag eld i baken och ska ta tag i det här. En kompis tipsade om en tjej som tydligen ska vara makalös. Hon har b la en ”dammsugare” som suger upp porer. Kan man köpa med en sådan hem kände jag spontant. Betydligt roligare att dammsuga fejset än golvet.

Vad är era bästa skönhetstips? Har ni något glow knep? Sitter ni och trycker på en riktig håll käften bra ansiktsterapeut i Stockholm? Hit me!

Anine Bing Skincare
Vilket jävla glow, you go Bing! Istället för bling bling, kanske man ska börja säga Bing Bing. Så tråkigt skämt, haha.


14 kommentarer



14 kommentarer om “Jakten på glow – nu är det dags att ta hand om min hy.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Irene på Irenes Hudvård i Alvik! Hon har en maskin som är fantastisk, typ nån magnet?

    Med vänliga hälsningar Mikaela

    Svara
  • Hej,
    Jag som inte har möjlighet att gå på en massa behandlingar (kostar ju massvis?!) satsar på bra hemma-hudvård. Alltid ordentligt rengöring morgon och kväll. På kvällen även toner, exfoliering (T ex Paulas choice), essence water, Retinol, fuktbooster, c-vitaminserum, kollagenserum, ögonkräm och nattkräm. På morgonen samma fast minus exfoliering, Retinol, kollagenserum och nattkröm och plus Anti-pollutionserum och dagkräm med spf. Sedan jag började med detta har jag en hy to die for, får visa leg på Systemet fast jag är 38, ha ha! Lycka till!

    Svara
  • Kan du snälla ge exakta namn på de produkter du använder? 🙂 Vid vilken ålder började du? 🙂

    Svara
  • Hej, Visst kan jag det! Rengöring (Purifying cleansing gel), toner (Moisture Balance Toner), Retinol (super Retinol Concentrat), kollagenserum och dag/nattkräm (Sheer refining fluid/evening restorative complex) från Exuviance, essence water från Jurlique, c-vitaminserum (c-tetra) från Mediq8, fuktbooster från Vichy, exfoliering från Paulas choice (skin perfecting 2% bra liquid) och Exuviance (triple microdermabrasion eller padsen), ögonkräm från Bioline (de-ox). Sheetmask oftast från Leegeham och nattmask från Klairs (e-vitaminmasken). Allt finns på Skincity! Började lite grann strax efter 30 men har inte blivit riktigt seriös förrän vid 35! Jag har tur som har en fin hy från början, men nu är den smashing! Lycka till!

    Svara
  • Jag använder ett serum från The Abnormal Beauty Company. De har olika serum för olika resultat så om du vill ha mer glow finns det, vill du ha mindre porer finns det, kemisk peeling så finns det etc. De är inte så dyra men säljs endast i London så du behöver beställa.
    Sen finns det ett märke från New York som heter Previse som precis lanserat i Sverige. De är 100% veganska och ekologiska och de som tagit in det till sverige är tre hudläkare. De har tester online för att testa vilken hudtyp man är för att få rätt serie produkter för din hy alt om du vill gå till en av deras kliniker för att få en konsultation. De sälj på speciella kliniker samt att deras nya linje kommit ut på apoteket. Det finns bl.a. en primer du tar innan din foundationprimer för att skydda huden från föroreningar i sminket samt luften som är magisk! Då skyddar du både dig själv och miljön!

    Svara
  • Ocean salt från Lush! Makalös produkt!

    Svara
  • Dermalogica och Exuviance <3

    Peeling och mask regelbundet gör susen!

    Tips: Dermalogica daily superfoliant – age smart serien. Grym för porer och hudstrukturen!!! Du känner/ser skillnad nästa på en gång.

    Svara
  • Kokosolja!!! L300Toner från apoteket. MAC Stroke Cream, pink. Nuff sid.

    Svara
  • Said

    Svara
  • Alltså FUCK!!?: Kokosolja. L300 Toner (med jordnötsolja i). MAC Strobe Cream i ”pink”. Nån dagcreme, ev Eucerin Volymen Filer eller D-age+. NUFF SAID!

    Svara
  • Va??! Eucerin Volume Filler eller D-Age+. Nu är det fanimej Enough Said!!! (för mycket vin på uteserveringen idag)

    Svara
  • Exuviance bionic oxygen facil! Superbra mask – för porer, strukturen m.m.

    Svara
  • Här finns Exuviance med 15% rabatt för tillfället!
    http://www.hudologen.se

    Svara
  • http://www.revivekliniken.com/biologique-recherche/

    Linnéa Wagnås som arbetar med Biologique Recherche! Det finns ingen bättre i Sverige. Min hy är helt flawless efter att ha använt deras produkter i kombination med behandlingar hos henne.

    Kontaktuppgifter:
    [email protected]
    08 611 1600

    Be specifikt om att få träffa Linnéa, så hjälper hon dig med produkter och vilka behandlingar du behöver!

    Svara