Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:45 | april 12, 2018

Bokat supermodell!


Hola Babes!

Den här dagen har sprungit ifrån mig i vanlig ordning. Nu har jag och Freddie bränt av ett planeringsmöte om Adooreplåtningen på måndag. Vi har spikat en riktigt pangmodell från Holland, trillade nästan av stolen när jag fick upp henne på Stockholmsgruppen. Nu håller vi alla tummar och tår för att det blir riktigt jäkla bra. Nu ska jag kasta på mig något trevligt och hoppa in i taxi med Freddie för att bege oss till nya YUC. Vår kompis håller i invigningen och vi ska äta middag där ett gäng vänner.

Ni ska få se mer bilder från min dag. Åt lunch på Grand Relations och spanade in deras nya showroom som var så förbaskat trevligt inrett.

Mer bilder från möblemanget kommer imorgon. Hoppas ni har världens bästa afton.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här