Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:13 | april 11, 2018

Time Flies.

Adoore 2018
Klänningar Adoore (kommer om cirka 3 veckor),Skor Jennie Ellen ,Väska Cult Gaia, Solglasögon MaxMara, Örhängen Na-kd (men isär plockade), Halsband Caroline Sandström (lanseras snart!).

Snart stegar Lorpan in genom dörren. Vi gick nämligen om varandra söndags, vår ytterdörr var som en svängdörr. Jag kom hem 02.30 och han drog till arlanda 06.00 för att flyga till Köpenhamn måndag morgon och har varit där sedan dess i jobb. De senaste dagarna känns som en dimma, det har hänt så mycket och tiden har runnit ifrån mig. Ligger efter med så många projekt men vill ju bara vara med Markus ikväll. Jag får försöka lägga allt åt sidan.

Jag vet inte om det pollen eller om jag fortfarande är sjuk men är brutalt täppt och lite energilös, känns som någon stoppat hela skallen med bomull. Lite som att gå runt i ett vakuum. Jonglerar så många olika projekt för tillfället att det känns som att jag håller på att få schizofreni. Nej, nu måste jag panikstäda har öppnat resväskorna mitt i vardagsrummet så det ser ut som någon galning sprängt en klädaffär mitt i vårt vardagsrum. Det vill man ju inte välkomnas av när man kommer hem kanske.

Sara Biderman Stylist TV

Sara Biderman Stylist
Petra Tungården Adoore
Sara Biderman


15 kommentarer15 kommentarer om “Time Flies.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad kul, 👏🏻👏🏻

  Svara
 • *flies

  Svara
 • Sjukt snygga klänningar! Säg gärna till på Insta när de finns på Adoores hemsida!

  Svara
 • Störigt när banden från klänningarnas axlar sticker fram på bilden! Fotografen har ju noll koll!

  Svara
 • Jag klipper alltid bort dom där banden direkt just för att undvika att dom ska synas!

  Svara
 • Time flies! =)

  Svara
 • Hur är adoore i storlekarna? Jag är hyfsat smal men har väldigt breda axlar, om det inte vore för dem skulle jag inte ha problem med storlekar men måste ofta gå upp i large/extra large för att rymmas i märken med smala axlar, och plaggen blir då som regel jättestora överallt annanstans (har t ex smala höfter och markerad midja).

  Är de generösare upptill eller är de som t ex zaras/massimodutti storlekar där man som bredvid upptill måste ha typ 42-44 för att få med axlar?

  Vissa kläder har jag xs/s eller m i, så olika från märke till märke.

  Svara
 • Åh var kommer den gröna klänningen ifrån? Ser ut som den perfekta skjortklänningen!

  Svara
 • Kan aldrig vara bra för hälsan att jämt och ständigt leva i kaos, panik, stress och flaxa kors och tvärs.

  Svara
 • Så fina klänningar!!! Shippar Adoore till Australien? Måste ha den gröna klänningen 😍

  Svara
 • Jag kan inte se bilderna i dina inlägg via Bloglovin 🙁

  Svara
 • Hej!

  Jag skulle gärna läsa inlägg om dina tärnor! Varför du valt dem? Hur lärde ni känna varandra? osv osv..

  Ett inlägg per tärna kanske 😀

  Svara
 • Vilken bra idé!!!

  Svara
 • Supersnygga klänningar och helt i min smak! Ser fram emot lansering 😄

  Svara
 • Hej! Tack för din jättefina blog Petra. Jag undrar också om Sara har en egen blog?

  Svara