Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:53 | april 10, 2018

VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!

Petra-Tungården-ny-blogg
Hola guapas!

Och välkomna till mitt nya hem. Hur härligt ska vi inte ha det här inne? Efter sju under samma tak, kände jag att det var dags att prova mina vingar och göra något nytt. Jag hoppas och tror att jag och Cube kommer att få några riktigt fina år tillsammans. Det känns verkligen som en nystart, det var längesedan jag kände mig så peppad på att blogga. Skulle kunna sitta klistrad framför datorn flera dagar i sträck, kanske borde bunkra med redbull och styra upp ett litet lan-party för mig själv. Jag har preppat med härliga blogginlägg hela veckan så vi ska få en riktigt grym start tillsammans. I höst lanserar jag och Cube en ny digital plattform som jag vill dela med er redan nu – ett nytt redaktionellt format utöver bloggen. Men mer om det snart. Nu ska vi fokusera på bloggen.

Jag tänkte ta tillfället i akt och fråga er vad ni vill ser mer av? Jag frågade hur ni ville läsa bloggen, men vad vill ni egentligen läsa? Är det något ni se mer av? Något ni saknar? Hit me!

Och jag skulle bli så himla glad om ni uppdaterade era bokmärken, bloglovin, rss med nya adressen. Så ni inte går vilse och glömmer bort mig!

Följer du mig på bloglovin behöver du inte göra något, det kommer att uppdateras av sig själv.

Hurra, hoppas ni är lika peppade som mig!

Nu gör vi det här! Puss, puss, puss!


10 kommentarer10 kommentarer om “VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla kul! Heja dig Petra!!

  Svara
 • Grattis till nya jobbet , ska bli kul att se mer av dig!! Men jag ser absolut dig som en av Sveriges bäst klädda kvinnor och vill bara se mera av mode från dig, allt från fest till vardags mode. Hur man bäst klär sig efter sin kroppstyp m.m. Tycker även det vore kul att få läsa lite tillbaka blickar från dina yngre år, älskade dina inlägg om dina vänner och er historia tillsammans!!
  Kram

  Svara
 • Heej, kul med ny blogg! Jag har följt dig länge på den förra så ska bli kul även för mig som läsare med lite nytt 🙂 Jag vill verkligen läsa dina frågeinlägg som du inte svarat på 😀 Sedan tycker jag alltid det är roligt med lite olika tips, allt ifrån hur du sminkar dig, skönhetsrutiner, hur man enkelt stylar inför ett specifikt event osv. Sen tycker jag alltid det är roligt när man berättar lite anekdoter från förr, visar bilder från en gammal fest eller drar något rolig historia man varit med om, du som har gjort så mycket borde ha lite på lager 😀 Tack för en bra blogg och kör hårt! Stor kram

  Svara
 • Dumpade vara den mest peppandemänniskan jag vet!! Äkta, rolig och sprudlande.
  Jag tycker det du skriver om idag är helt rätt spår, inspiration kring mode, inredning, mat och resor. Tips kring hur man ska klä sig för olika tillfällen, för olika kroppsformer osv osv.
  Blir så glad av din blogg!!

  Svara
 • Du måste vara* skulle det ju stååå.
  Ibland går det för snabbt..

  Svara
 • Hej!
  Kul med ny site. Det kan vara bra att se över bildstorlekarna lite för nu blir det väldigt trögladdat på förstasidan. Ett annat alternativ är att ladda in bilder allteftersom användaren scrollar.

  Ser fram emot nya inlägg!

  Svara
 • Kul med ny blogg! Bokmärket uppdaterat ♡

  Svara
 • Kul med ny blogg! Bloglovin’ uppdaterades dock inte automatiskt för mig☺️ Saknade dig så var tvungen att leta upp dig igen!

  Svara
 • Hej! Åh vad roligt att jag hittade tillbaka till där du bloggar – har saknat att läsa dina härliga uppdateringar vad det gäller allt – mode, resor, jobb, kläder, smycken, familjeliv, boende, vänner, fest, vardag, ja som sagt var allt. Du skriver så levande, uttrycksfullt och naturligt som en fantastisk författare. // Dessi

  Svara
 • Hej! Hur kommer jag till din nya blogg – hittar den inte…. //Dessi

  Svara