window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | april 9, 2018

Weekly Plans

Petra-Tungården-Nelly-Eve
God morgon mina favoriter! Äntligen tillbaka till vardag, varit två intensiva veckor sedan påsk. Staplade in genom dörren vid 02.30 inatt. Vårt plan gick hem från Palma vi 22.00, så idag är man lagom mör. Känns faktiskt riktigt skönt att vara hemma och komma tillbaka till rutiner. Men är ändå väldigt glad över att vi fick hela söndagen i Palma, det blev som en extra semesterdag. Det är så smidigt att flyga till Mallis, det tar bara 15 minuter till flygplatsen från citykärnan.

Den här veckan händer det massa spännande saker! Och bloggen ska få så förbannat mycket kärlek! Ska vi kika på vad jag ska hitta på.

Måndag: Komma ikapp med allt, blogga, betala räkningar, svara på en triljon mail. Efter lunch har jag möte med Cube. I eftermiddag ska jag möta upp Madde, vår fotograf på Mallis, och välja bilder till Nellykampanjen.
Tisdag: Pressvisning för By Malene Birger, planering inför Adoore fotografering, middag på EKPR.
Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet, avskedslunch på Metro på Knut, plåta ett samarbete och på kvällen ska jag på Gina Tricots x Aning Bing event.
Torsdag: Lunchmöte på nya Grand Relations, Premiärmiddag på nya YUC.
Fredag: Presslunch som Andrea Hegard håller i och på kvällen ska jag och Forni skrika halsen av oss på Let’s Dance och heja på Maggan!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här