Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:21 | april 9, 2018

Hur vill ni läsa en blogg?


Klänning Nelly, Skor Nelly, Väska Cult Gaia, Örhängen Na-kd, Solglasögon Le Specs.

Den här dagen har inte alls gått som jag tänkt mig, trodde jag skulle ha kommit betydligt längre på min to-do lista vid här laget. Jag byter ju nämligen blogg den här veckan – så det är många pusselbitar som ska falla på plats de här dagarna.

Tycker ni att bloggen är bra i designen som den är idag? Eller vill ni se en förändring? Gillar ni Isabella Löwengrips koncept att man ska dela in bloggen i tydliga kategorier eller hur vill ni helst läsa en blogg?

Hjälp mig!

Jag vill ju att ni ska tycka att bloggen är så bra som möjligt! Kan ni inte kommentera med bloggar vars design ni gillar och varför.

Hade blivit så glad <3

Nelly Petra Tungården

 Nu är det inte långt kvar tills man kan rocka bara ben var eviga dag. En av dagarna när vi skulle iväg och äta lunch hade jag och Mathilda av en slump lyckats tokmatcha varandra. Beställde hem den här klänningen från Nelly, precis innan resan. Gillar verkligen att den var lite glansigare i materialet. Dock kanske i kortaste laget för mig, haha.

Nelly Petra Tungården
Nelly Petra Tungården
Mathildas klänning kommer också från Nelly och väskan från Staud.

Nelly Petra Tungården

Innan jag åkte så monterade jag isär de här örhänget från Na-kd och fäste pärlan på ett gammalt hänge. Blev faktiskt så bra! Tips, tips, tips!


33 kommentarer33 kommentarer om “Hur vill ni läsa en blogg?”

  Hej! Jag tycker att upplägget på bloggen är bra som det är nu, det vill säga att flödet är ordnat i datum- och tidsordning. Tycker dessvärre att Isabella Löwengrips uppdelning har gjort bloggen mycket mindre intressant och mer svårnavigerad. Vänliga hälsningar, Frida

  Svara

  Jag tycker inte att man behöver dela in bloggen i olika delar. Jag läser ske via Bloglovin och jag får nog alla inlägg vilket är toppen! Jag besöker aldrig din sida utan löser som sagt via bloglovin vilket är perfekt! Älskar det!

  Svara

  What Frida said!! Löpande och kronologisk är bäst. Tack för en bra blogg, tycker du verkar vara en sån härlig person!

  Svara

  Gillar bloggen som den är!! Tycker INTE om isabellas upplägg

  Svara

  Jag går faktiskt inte in på Isabellas blogg längre då jag alltid blir irriterad på upplägget och allt det ”supertekniska”.. med risk för att låta som en Agda 80 år. Haha. Tycker det är mycket behagligare att följa bloggar med det gamla traditionella, kronologiska formatet! Ändra inget!

  Svara

  tycker INTE om Blondinbellas blogg alls, alldeles för ”svårt”, när jag går in på en blogg ska inläggen vara lättillgängliga och då tycker jag att ditt format som du har nu är toppen!

  Svara

  Känner samma sak för daily Forni, går aldrig in där, inte med flit iaf, men ibland när jag ska googla fram bloggen (det är så jag hittar alla bloggar jag följer), så råkar jag ibland klicka in på daily Forni istället för på hennes blogg och blir alldeles yr och förvirrad! Plus att ”gå bakåt”-funktionen liksom lägger av på hennes daily-plattform och vad man än gör så kommer man inte därifrån! Har man tid ex varit inne på bloggen innan, och råkat gå in på dailysidan av misstag via bloggen eller google, och ska försöka ta sig tillbaka så uppdateras bara daily-sidan!? Blir alldeles panikslagen av det, usch!

  Svara

  Hahaha! Bra beskrivet, håller med.

  Svara

  Hello!
  Nej!!!! Gör inte om din blogg som Isabella Löwengrips!!! Tycker inte att hennes blogg är tilltalande i sitt nya format. Kör som du haft innan.

  Svara

  Behåll den du har nu! Ingen uppdelning, bara rörigt och tråkigt!

  Svara

  Nej, absolut inte som Bellas!! Bara rörigt 🙁

  Svara

  Älskar formatet som det är nu! Tydligt strukturerat och lättnavigerat. Ogillar skarpt blondinbellas upplägg, såå rörigt för mig som läsare.

  Svara

  Som nu! En vanlig rullande blogg

  Svara

  Jag föredrar bloggen som nu. Isabellas känns lite rörig, men kanske kan vara ett nytänk som tar en stund att komma in i, men nej, jag röstar som du har du 🙂
  Tycker om din blogg riktigt mycket!

  Svara

  Tycker du ska behålla bloggen som den ser ut i dagsläget, men kanske dags att byta font? Times new roman känns lite tråkigt.

  Svara

  Jag skulle gärna enbart läsa dina inlägg om inredning och skippa det andra – då vore bellas upplägg perfekt 🙂

  Svara

  Okej, kul att veta : ) Får se till att skriva lite mer om inredning helt enkelt! Kram!

  Svara

  Jag läser oftast via bloglovin. Så bara det funkar att läsa HELA inlägget via appen så är jag nöjd. (På vissa bloggar när de har bytt plattform så funkar det inte lägre att läsa hela inlägget, utan du måste klicka dig vidare till inläggen. Det har gjort att jag har slutat följa de bloggarna. Ja, jag är bekväm)
  Men annars gillar jag att läsa bloggar i kronologisk ordning. (Hatar upplägget på Instagram för övrigt! Vill ha senast först!!)

  Svara

  Tycker den är bra som den är nu.👌🏼
  Gillar inte Isabellas. Gillar inte när man måste klicka sig vidare i inlägget för att kunna läsa det. Spännande med bloggflytt😀,

  Svara

  Behåll som den är, skitbra! Läser inte Isabellas alls längre pga irriterande format. Kram!

  Svara

  Behåll den som den Är! Blondinbellas är jätte dålig! Läser inte den längre.

  Svara

  Behåll den som den är !! jag gillar detta formatet bäst . Många bloggare som ”krånglat” till formatet och det blir inte bättre , tyvärr.

  keep up the good work 🙂

  Svara

  Nej, inte som Bellas blogg, slutar att läsa alla som blir så! Vill ha det vanliga flödet, det funkar helt klart bäst!

  Svara

  Jag använder inte de funktioner som Isabella har med olika kategorier utan läser den uppifrån och ner precis som du har nu! 🙂

  Svara

  Behåll som den är. Vill bara kunna scrolla vidare med en hand (när man har typ en kaffe kopp i den andra). Det slutar alltid med att jag slutar läsa bloggar när de övergår till ett annat upplägg, och din är ju min favorit så den vill jag fortsätta läsa ju 🙂

  Svara

  Hej. Din blog är toppen som den är. Jag läser varje dag.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här