window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | april 7, 2018

Back on track.


Klänning Nelly, Skor Jennie Ellen, Väska Staud, Solglasögon Céline.

De senaste dagarna har gått i ett, vi har plåtat från morgon till kväll och eftersom det är min kollektion vill jag även ha ett finger med i precis, allt. Jag har verkligen hållit humöret uppe och energin på topp, tror nästan att jag lurat hela mitt system, men igår efter lunch gick det inte längre. Jag har knaprat värktabletter sedan vi kom och de har tryggt undan de värsta. Men kände hur jag inte orkade mer igår förmiddag, det var som att all energi rann ur mig, orkade knappt hålla upp huvudet på väg in till läkaren kände mig som en nickedocka eller som när man somnar på flygplan. Det gjorde ont i precis hela kroppen. Mycket riktigt så hade jag halsfluss och feber. När jag kom tillbaka till huset brände vi av de sista bilderna. Sedan drog jag missnöjt på mig mitt mjukiskit och somnade in till klingade roséglas och mina bästa vänners skratt. De begav sig in till Palma – och jag sov 12 timmar i sträck.

Men idag är jag så förbannat glad att jag gjorde det för i samma sekund som jag slog upp ögonen visste jag att kände mig bättre, inte frisk – men inte så hängig att jag inte kan stå på benen. Idag ska vi nämligen flytta in till Palma och bo sista natten på Sant Francesc. Det var Sanna som hade tipsat Ellos om det hotell när jag var här med dem sist. Vi ska filma inne i Santa Catalina som ligger ett stenkast bort med kollektionen. Vi flyger hem imorgon kväll, så imorgon får alla lite tid att gå på stan innan planet sent på kvällen.

Jag vet redan nu att slutnotan för min lördag och söndag kommer landa på måndagens avräkning. Men då får det vara så, tänker inte minnas den här helgen från hotellrummet.

Kika in snart igen så får ni se första dagen i bilder <3

NELLY-DRESS


Den här klänningen från Nelly är så smickrande, då volangerna ger vidd både upp och nertill, så midjan hamnar i fokus – och kommer i flera fina färger: svart, lila och grönt.

Nelly-Klänning
Nelly-Klänning
Så här ser jag egentligen ut när jag poserar framför kameran mestadels, haha.


11 kommentarer



11 kommentarer om “Back on track.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hoppas sista delen av resan blir magisk och att du är på bättringsvägen!

    Svara
  • Hej Petra! Vad underbart ni verkar ha det. Jag ser så fram emot kollektionen!!
    Jag vill bara tipsa om ett MÅSTE på Mallis. Nämligen Gran Hotel Son Net. Det tar 20 min med bil från Palma. Ni måste måste måste bara åka dit! Åk dit på lunch drink eller middag.
    Stor kram

    Svara
  • Åh, nästa gång måste jag spana in det!!!

    Svara
  • heeej jag har en teknisk kommentar. alla bilderna syns inte i Bloglovin, bara den första. Jag läser bloggen via Bloglovin på min androidmobil. Krya på dig!!

    Svara
  • Tack ; ) Ska kolla upp det asap! Kramar!

    Svara
  • Så fin klänning och så fina klänningar ni plåtar! Har precis beställt den vita, tänkte ha den under veckan innan jag gifter mig, man vill nästan bada i vitt när man (förhoppningsvis) är lite brun! När kommer kollektionen släppas? Jag har 5 tärnor som febrilt letar klänningar och såg att några av dina är toppen! Längtar 😍😍 jag har liksom följt sig sedan jag var 14-15 när du va Shecity och allt det där och nu ska vi gifta oss samma år haha hur sjukt?! Helt plötsligt är man vuxen, kul att kunna följa någons resa så, du ska ha eloge för att du delar med dig och är så äkta ♥️

    Svara
  • Nej, men sluta vad kul ; ) Hahahaha, Shecity det var tider det! MEN WOW GRATTIS TILL BRÖLLOPET! Shit, vad kul! Du måste ju skicka bilder från ert bröllop! Vart gifter ni er? Och när?

    Kollektionen släpps den 23:e april! Kramar!

    Svara
  • Kan du snälla skriva tips om hur du ”prep” dig själv för en semester eller holiday i solen? Till exempel, träning, packning och använder du self tanners innan du går till solen? 🙂

    Ps. Jag älsker din blogg och instagram också! Xx

    Svara
  • Roligt fråga ; ) Ja, men självklart! Har med den i nästa frågestund. Kramar!

    Svara
  • WOW så vacker !!

    Svara
  • Gud vilken fin klänning! Vilken storlek har du? Är osäker på ifall jag ska beställa i min vanliga storlek eller en storlek större..

    Svara