Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserad

Out of office

17:02 | april 5, 2018

Jag är så glad att jag fått äran att plåta den här kollektionen med mina tärnor och bästa vänner i det mest pittoreska huset jag satt min fot i. Imorse gick jag upp med tuppen för att sätta mig i hår och make, sedan har resten av dagen spenderats framför linsen. Vi är ett riktigt dreamteam här på plats. Tror kampanjen kommer bli så satans fin.

Nu sitter vi i en taxi på väg till nästa location i Deia. Vi hörs mer ikväll när vi är tillbaka på plats i huset.17 kommentarer


17 kommentarer om “Out of office”

  Linn lyser verkligen på de bilder jag sett här på senaste tiden! Så satans vacker

  Svara

  Märkte att jag använde samma uttryck (satans) som dig i texten. Ett uttryck jag aldrig använder annars. Se hur lätt en tar efter

  Svara

  Håller med – Linn är sååååå vacker! håret, hårfärgen, hela hon – wow!

  Svara

  Åh så fint!!! Kan du inte ha ett inlägg där du presenterar alla tärnor lite närmare och hur ni känner varann? Någon rolig historia? Hade vart så roligt att läsa 🙂 Forni och Linn har man ju rätt bra koll på men hade varit roligt att höra mer och särskilt om de andra!

  Svara

  Ser helt underbart ut! Vilken lycka att få plåta en kollektion med sina vänner (och tärnor) i denna makalöst vackra miljö! Det lilla man ser av klänningarna är även det så vackert, ser fram emot att få se hela kollektionen 😀

  Svara

  Hej Petra,
  Wow vilka klänningar, de är verkligen magiska!! Vet du exakt vilket datum de släpps? Vet att du har sagt slutet av april tidigare.. Jag ska på bröllop 28 april och börjar få panik för att jag inte hittar något att ha på mig. Har beställt hem över 20 klänningar och provat säkert lika många i butik men ingenting känns bra. 🙁 Fornis klänning på den första bilden är EXAKT det jag letar efter. Så hur får jag tag i den innan den 28 april? Gör vad som helst (typ hämtar den på ett lager själv eller åker från Lund till Stockholm för att hämta den där😂). Tusen tack på förhand. Du är grym! ❤️

  Svara

  Wow, vad glad jag blir att du gillar dem! De släpps den 23:e april <3 Puss och tack!!!!

  Svara

  Varifrån kommer den vita klänningen som du har på första bilden, är den också en del av din kollektion? Så fin!!

  Svara

  Instämmer! Är det en gammal klänning från Nelly eller ny?! Så fin!

  Svara

  Klart att bröllopet ska ha en massa spons! Kommer ni betala något själva? Eller blir det en pressresa?

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow