Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:02 | april 5, 2018

Out of office

Jag är så glad att jag fått äran att plåta den här kollektionen med mina tärnor och bästa vänner i det mest pittoreska huset jag satt min fot i. Imorse gick jag upp med tuppen för att sätta mig i hår och make, sedan har resten av dagen spenderats framför linsen. Vi är ett riktigt dreamteam här på plats. Tror kampanjen kommer bli så satans fin.

Nu sitter vi i en taxi på väg till nästa location i Deia. Vi hörs mer ikväll när vi är tillbaka på plats i huset.17 kommentarer17 kommentarer om “Out of office”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är inte dasha din tärna?? :O

  Svara
 • Undrade precis samma.. :O

  Svara
 • Linn lyser verkligen på de bilder jag sett här på senaste tiden! Så satans vacker

  Svara
 • Märkte att jag använde samma uttryck (satans) som dig i texten. Ett uttryck jag aldrig använder annars. Se hur lätt en tar efter

  Svara
 • Håller med – Linn är sååååå vacker! håret, hårfärgen, hela hon – wow!

  Svara
 • Har du inte dina systrar som tärnor?

  Svara
 • När kan man köpa kollektionen?! Älskar klänningarna!!😍😍

  Svara
 • Den kommer den 23:e april ; )

  Svara
 • Åh så fint!!! Kan du inte ha ett inlägg där du presenterar alla tärnor lite närmare och hur ni känner varann? Någon rolig historia? Hade vart så roligt att läsa 🙂 Forni och Linn har man ju rätt bra koll på men hade varit roligt att höra mer och särskilt om de andra!

  Svara
 • Jo, men självklart ska jag göra det <3

  Svara
 • Ser helt underbart ut! Vilken lycka att få plåta en kollektion med sina vänner (och tärnor) i denna makalöst vackra miljö! Det lilla man ser av klänningarna är även det så vackert, ser fram emot att få se hela kollektionen 😀

  Svara
 • Hej Petra,
  Wow vilka klänningar, de är verkligen magiska!! Vet du exakt vilket datum de släpps? Vet att du har sagt slutet av april tidigare.. Jag ska på bröllop 28 april och börjar få panik för att jag inte hittar något att ha på mig. Har beställt hem över 20 klänningar och provat säkert lika många i butik men ingenting känns bra. 🙁 Fornis klänning på den första bilden är EXAKT det jag letar efter. Så hur får jag tag i den innan den 28 april? Gör vad som helst (typ hämtar den på ett lager själv eller åker från Lund till Stockholm för att hämta den där😂). Tusen tack på förhand. Du är grym! ❤️

  Svara
 • Wow, vad glad jag blir att du gillar dem! De släpps den 23:e april <3 Puss och tack!!!!

  Svara
 • Varifrån kommer den vita klänningen som du har på första bilden, är den också en del av din kollektion? Så fin!!

  Svara
 • Instämmer! Är det en gammal klänning från Nelly eller ny?! Så fin!

  Svara
 • Den är från Nelly ; ) Finns länk inlägget ovan!

  Svara
 • Klart att bröllopet ska ha en massa spons! Kommer ni betala något själva? Eller blir det en pressresa?

  Svara