Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

12:01 | mars 29, 2018

One Piece

Arket Butik
Byxdress Arket, Väska Gucci, Trenchcoat Sandro Paris. 

Nu befinner jag mig ute i skidbacken men vill bara kika in och tipsa om den här byxdressen från Arket. Vi ser så många varianter på byxdressen i vår. Den här säsongen gör även overallen storslagen comeback. Dessutom är det ju så himla skönt att slippa tänka på vad tusan man ska matcha plagget med – älskar one piece eller matchande kit som gör det så enkelt att klä sig snyggt.

Jag har med mig kameran i backen så vi hörs lite senare och ser vad Åre har att bjuda på. Efter åkningen hoppas jag få klart: ”Min helg i bilder” måste ju iallafall få upp det innan nästa helg tar vid, haha. Puss på er ha en fin dag <3

Arket--Byxdress-
Arket Butik
Arket Butik


1 kommentarerEn kommentar om “One Piece”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här