Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:10 | mars 27, 2018

Vad är ett presskontor?

Igår tog jag med mig Uchenna, min nya ass, till Patriksson PR. För att hon skulle få se hur ett presskontor fungerar. Det är ju en liten inskolningsperiod nu, men jag tror verkligen att Uchenna kommer bli en riktig guldklimp i mitt liv framöver. Både för min, Adoores och mitt nya projekts räkning. Det nya projektet kommer att strandsättas i slutet på augusti.

Det är ju många av er som frågar vad ett presskontor är. De har hand om alla utlån från märken/klienter som valt att ligga hos dem. Plaggen lånas ut till press – främst magasin, tv, kändisar men även influencers i viss mån. De har ofta även hand om all kommunikation och pressaktiviteter som deras märken gör i Sverige. Patriksson PR har b la Ganni, Rodebjer, Calvin Klein, Stine Goya osv.


Vi passade även på att låna med oss lite plagg.


Om någon vecka byter alla presskontor kollektioner till höst. Så nu hänger det mest ”pre fall” i showroomen, så då får man gå in i ”skrubben” för att hitta plagg som är i säsong och finns i butik just nu.


4 kommentarer4 kommentarer om “Vad är ett presskontor?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste bara fråga vart din ass byxor är ifrån, så snygga!

  Svara
 • Tror du menar sjösättas? Strandsätta betyder att man lämnar i sticket och är man strandsatt är man ju typ övergiven.

  Svara
 • Hej,

  När kommer din kollektion för Nelly? MÅSTE ha den där kostymen 😻😻

  Svara
 • Åh var kommer Uchennas blus o byxor ifrån? Sååå snyggt.

  Svara