Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | mars 26, 2018

Weekly Plans


God morgon mina bästa. Idag ångrar jag att jag drack vin i lördags, hade egentligen så mycket jag skulle tagit tag i igår men solen sken och huvudet bankade så det blev mer sagt än gjort. Istället spenderade jag dagen med att fånga d-vitamin, fylla lungorna med frisk luft och umgås med nära vänner – och det var ju inte fy skam det heller. Den här veckan har jag bara tre dagar på mig att hinna med allt som sig bör på fem vanliga arbetsdagar för på onsdag kväll sitter jag på ett plan till Åre för att fira påsk. Jag började lyssna på en bok i fredags som Anton tipsade om ”How to stop worrying and start living” som handlar om tänka rätt och hitta bra fokus. Istället för att stressa upp sig över att tiden inte räcker till ska man se det som att tiden är som sandkornen i ett timglas och var sak har sin tid. Alla korn ska igenom, men du kan inte forcera processen utan varje litet sandkorn måste få passera ett och ett. Man kan inte göra allting samtidigt.

Måndag: Idag står en presslunch med Emilia de Poret och Ebba von Sydow på schemat. Kontorsjobb på NO18 och  så ska jag låna kläder till en plåtning. Ikväll ska jag träffa en av mina bästa kompisar som jag inte sett på länge och prata ikapp.

Tisdag: Imorgon ska jag och Uschenna plåta av några roliga saker till bloggen, efter lunch har vi en fotokurs med Lisa, på eftermiddag bär det av för att fylla på fransarna (avskyr att ligga still och inte kunna göra något) och därefter ska jag sitta klistrad framför datorn precis hela kvällen.

Onsdag: Bröllopsmöte, administrativa saker och 17.00 lyfter planet mot Östersund.

Nu kör vi! Vad ska ni göra i Påsk?


5 kommentarer5 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det blir en lugn påsk med familjen

  Svara
 • Hej!

  Undrar hur du motiverar att ta flyget till Åre när det finns tåg som går, med tanke på de stora utmaningarna gällande miljöproblemen vi står inför?

  Svara
 • Haha vill bara skriva tack för att du skriver ”mot Östersund”. Som boende här kan jag absolut förstå motiveringen av namnbytet till ”Åre Östersund Airport” från ”Östersund Frösö flygplats” då Åre är ett starkare varumärke, men det ändrar inte faktumet att flygplatsen ligger på Frösön, i Östersund, 10 mil från Åre 🙂 så bra jobbat Petra! Du kan ju försöka informera dina influencerkollegor 😉

  Svara
 • Hej! Tänkte på en sak, dock ej påsk 😉 Det du skriver gällande fokus och tidsbrist – jag fick en gång lära mig att man ska tänka sina ”att göra” som stora stenar, småsten och sand som man ska lägga i en glasbox. Det som verkligen är viktigt är de stora stenarna (här måste man vara tuff…) och de ska i först, sen finns det utrymme för småsten (prio 2) och slutligen ett skvätt sand (inte så viktigt men som ändå behöver göras). OBS man får ej plats med allt för glasboxen är inte så stor…prioritera. Glöm ej att en sten bör vara obokad tid som ska vara obokad tid…”Sensmoralen” – börja inte med att hälla i sand för då får ej de stora stenarna plats.

  Svara
 • Hej Petra! Var kommer den rutiga kappan ifrån? Sååååååå snygg!

  Svara