Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserad

I mina vaser: Busiga Buketter

15:00 | mars 21, 2018

Floristkompniet-Vaser
Mina nya busiga buketter får det att kännas som vår både inne som ute. Premiär invigde senaste tillskottet från Floristkompaniet igår. Har gått och suktat efter den här vasen i deras skyltning ett bra tag – och nu bestämde jag mig för att slå till. Vet dock inte riktigt vart jag ska placera den, tillsvidare får den stå som centerpiece på matbordet.

Floristkompaniet
I vår är det ju dötrendigt med torkade blommor. Jag har jagat vasstrån med ljuslykta över hela stan, men tydligen är de helt slutsålda och inte säsong, så får hålla mig till hösten. En annan död växt som har hängt med ett tag här hemma är ”spoky” eller spökväxt som den egentligen heter.

unique-home-decor-details-green-stoneware-vase-sofia-tufvasson-odem-atelier-odematelier.com
Jag tänker lite så här. Är förälskad i både vasen från Odem Atelier och tisslarna.

Floristkompaniet

Georg Jensen vasen har också fått blomma ut. Blev verkligen löjligt nöjd med mitt sideboard som jag lyckats pilla ihop av två underredes skivor som jag hittade på Stockholms Auktionsverk.


10 kommentarer


10 kommentarer om “I mina vaser: Busiga Buketter”

  Riktigt snyggt! Älskar den blåvita vasen!

  Svara

  Hej! vad hände med tävlingen med refunder om en george jensen-vas? Jag väntar spänt!!!

  Svara

  Hej!

  De fyra vinnarna blev kontaktade dagen innan alla hjärtans dag ; ) Och har fått vaser och buketter levererade, men vi kör en ny tävling snarast!

  Svara

  hej fick mail 22/3 under Guide:alla tips du behöver inför påsk-gul byxdräkt med dubbelknäppt kavaj med stora vita knappar
  KAN EJ HITTA KÖPSTÄLLE
  Tacksam för svar
  mvh kristina

  Svara

  Hej! Vart är den blå sittpallen ifrån? Väldigt fin 🙂

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow