window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | mars 19, 2018

Weekly Plans

Dalarö
Veckan kan ju inte annat än börja bra när man vaknar av att solen nästan kittlar en i ansiktet. Känns som att jag vaknat till liv igen av all D-viatmin och bra kost den här veckan, känner mig tankad med energi till max. Det här känns som sista lugna veckan, sedan är det så mycket som händer varje helg eller egentligen känns det nästan som att hela april är fullspäckad med roliga resor och utflykter. Över påsk bär det traditionsenligt iväg till Åre med Dasha och ett gäng kompisar, helgen efter väntar en weekend i Palma för att plåta min Nelly-kollektion med alla tärnor. Slutligen en helg hos Baltzar i Eskilstuna.

Och massa rolig bröllopsplanering! Vi har antagligen hittat ett ställe nu, lovar att berätta mer så fort allt är 100 % spikat.

Måndag: Lunchpass på Kampsportslabbet, sedan ska jag sitta med Uchenna och fortsätta gå igenom arbetsuppgifter. På eftermiddagen ska jag förbi Anna som ska spruta in botox i käkmuskeln. Jag provade det för ett halvår sedan och det är bland det bästa jag gjort. Jag gnisslar tänder och spänner käken hela nätterna och det har släppt helt efter jag gjorde det. Man känner sig som en annan människa när man vaknar. Men nu har det börjat gå ur, så nu är det dags för en påfyllning. Mamma ska också med och prova idag, hon har nämligen klippkort hos tandläkaren av samma anledning.
Tisdag: Heldag hos Carro. Vi ska förbereda det sista inför föreläsningen för Mastercard på torsdag.
Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Jag och Uchenna ska plåta både det ena och det andra till bloggen b la de bästa basplaggen i butik just nu.
Torsdag: Inspelning på morgonen hemma hos mig tillsammans med Refunder. Designmöte för bloggen. På kvällen är det föreläsning och mingel tillsammans med er.
Fredag: Medverka i influencerpodden på morgonen, följt av kontorsjobb.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Låter som en väldigt bra vecka! Hoppas du får en bra måndag!

    Svara
  • Vad hände med fråga-svar del 2? Har jag missat det?
    Ha en fin vecka Petra!

    Svara
  • VAR gör man Botox i käken? Har liksom tänkt att det borde gå men bara hört talas om det mot migrän. Har extrema problem och skulle verkligen vilja prova!

    Svara
  • Hej fina Petra! Jag har under det senaste halvåret gnisslat tänder som en galning. Dock helt utan min vetskap. Det är min sambo som håller på att bli knäpp av att inte få sova på nätterna. Och jag har inte förstått varför jag konstant har huvudvärk! Jag undrar därför vad stället heter som du sprutar on botox, och hur mycket kostar det (ungefär)? Tacksam för svar för jag är smått desperat. Kram!/ Mikaela

    Svara