window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | mars 15, 2018

Vardagssnaps: Kampsportslabbet, sövande massagestolar och Barnboks-release.

Stylein
Det verkar på er som att ni verkligen uppskattar vardagsinläggen så jag gasar väl på med härliga, roliga och mindre glammiga snaps från verkligheten. Ska bli bättre på att kategorisera inlägg på Cube, så det blir lättare för er att navigera och hitta tillbaka. Tror dessa får hamna under: ”Vardagssnaps”. Måndagen startade iallafall med att jag satt och valde bilder till kommande blogginlägg.

Kampsportslabbet-PetraJag var allt annat än sugen på att gå till gymmet, nervös från att klockan ringde tills den slog lunch. Det blev inte bättre av att alla i vår grupp håsat upp en av våra nya tränare. På måndagar kör vi numera med Vilmer och på onsdagar med Fannie Redman på Kampsportslabbet. Fanny vet vi redan är ett pain in the ass men det är alltid läskigt med någon ny. Förut när jag tränade mycket med PT kunde jag må riktigt dåligt halva dagen för jag visste mentalt vad som komma skall. Det är nästan skönare att vara en liten grupp, då är man inte lika utstirrad. Även om de flåsar en i nacken genom nästan hela passet. Det var inte bara jag som var orolig hela gruppen var lamslagna.

Kampsportslabbet
Där är han till vänster, djävulen själv.

Kampsportslabbet
Varför älskar alla PT människor burpees? Kan inte för mitt liv förstå varför det skulle vara nödvändigt! Burpees i en tabata dessutom – tjena flåset. Ville kräkas rakt ut genom hela passet.

Palma-Nelly
Efter passet hade jag telefonkonferens med Nelly. Vi letade hus till vår plåtning i Palma om tre veckor. Jag håller alla tummar och tår för det ovan.

Sturebadet
Sedan gick jag ner till Sturebadet för att jobba. När klockan slog 19 så fanns det en ledig massagetid till sista minuten pris, hallelujah. Efter massagen, som var det ljuvligaste på länge, så la jag mig ner i en av stolarna utanför behandlingsrummet. Det är en elektrisk stol som gungar i takt med vågornas ljud som sipprar ut från kudden. Läs meningen en gång till och smält informationen. Ni förstår ju, som gjort för total avslappning. Yes, jag somnade. Inte tio minuter, utan jag låg där nere däckad i 1 timme 45 minuter. Vaknade av att en kompis ringde, då var klockan 21.40. Haha, tänk om jag hade blivit inlåst på Sturebadet. Markus smsade och undrade vart tusan jag höll hus.

Morgonträning
Vi hoppar över tisdag, för då satt jag mest framför datorn och vaknar upp till onsdag. Jag slängde på mig träningskläder och skulle cykla bort till Kampsportslabbet på morgonkvisten.


Men då hade låset frusit till is, så fick jogga bort till gymmet. Lagom missnöjd.

Uchenna
Efter träningen gick jag och Uchenna igenom arbetsuppgifter! Säg hej till min nya assistent! Uchenna kommer att hjälpa till två dagar i veckan. So far all good. Hon sprider sådan härlig energi, tror vi kommer att skratta oss igenom den här våren tillsammans.

Forni-Fredagsfeeling
Uppe på kontoret hade Forni fredagsfeeling och totalt checkat ut.

Joanna-Fingal-
När klockan slog 18.00 tog jag min favorit under armen och så traskade vi några meter bort till Hillenberg.

Lovisa-de-geer
Vår kompis Lovisa de Geer har nämligen precis släppt en barnbok: ”Sofi & Jakob reser till London”. Kanske ska läsa den för Lorpan ikväll?

Cold-Brew-Matcxha
De andra drack vin och jag drack någon ny ”cold brew matcha”. Jag vet att det är koffein i matcha, men var så osugen på vatten.

Vitamin-Well
Sedan sprang vi snabbt förbi Vitamin Wells event som låg ett stenkast bort. Jag var tvungen att fota av zippåsarna som de serverade sina drinkar i. Sjukt kul idé till bröllopet, vi tänker ju att vi ska ha en dagsfest dagen efter bröllopet – vore så kul med något liknande. Lysande isbitar, frukter och mynta.


15 kommentarer



15 kommentarer om “Vardagssnaps: Kampsportslabbet, sövande massagestolar och Barnboks-release.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var kommer dina träningssajt ifrån?

    Svara
  • De är från H&M ; )

    Svara
  • Härligt inlägg :).

    Svara
  • Ett megatips på hotell på Mallis är cas comte petit hotel & spa!!!! Magiskt om ni ska plåta👌🏻👌🏻

    Svara
  • Åh, tack ska spana in det ; )

    Svara
  • Åh vad härlig Uchenna ser ut att vara!!! Så kul för er båda!

    Svara
  • Hej!
    Var är den snygga trenchen ifrån?

    Svara
  • Från Stylein ; )

    Svara
  • Vilken söt assistent!!

    Svara
  • Din fina svarta pumps på första bilden – vart går det att köpa dem?

    Svara
  • De är från Jennie Ellen ; ) Så sköna!

    Svara
  • Hej! Älskar dessa lättsamma och personliga inlägg, du är bäst!

    Svara
  • Jäklar fin assistent!

    Svara
  • Åh! Det finns spray som man sprayar i cykellåset så det inte fryser!

    OCH HUR KUL med en dagsfest dagen efter bröllopet!!! Vi ska gifta oss i alperna och tänker typ en härlig brunch dagen efter o sen mynnar den ut i härliga drinkar och fest 😍

    Svara
  • Vart kommer Lovisas skjorta ifrån?:D

    Svara