window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | mars 12, 2018

Inrednings inspiration!

Svenssons-i-Lammhult--Moodgallerian

I förra veckan gick jag och Pålle tre hela minuter från No18 för att spana in Svenssons i Lammhults nyöppnade butik mitt i Moodgallerian. En lite mindre butik som verkligen tagit fasta på deras DNA, möbelklassiker. Jag älskar att butiken är fylld till bredden med inredning, inga kala väggar i sikte.

Svenssons i Lammhult Moodgallerian
Det första man möts av är den här gruppen fåtöljer. Jag sprang till den här godingen Bollo från Fogia som jag aldrig sett i brunt skinn live. Åh, tycker verkligen den är så tjusig. Minns första gången jag såg den i svart på möbelmässan för något år sedan, det var kärlek vid första ögonkastet.

Svenssons i Lammhult Moodgallerian
En annan favorit som mer än gärna får lysa upp min tillvaro är den här glasklara skapelsen Buds 2 från Foscarini.

Studio-Svensson
Stack in huvudet och hälsade på de här proffsen från Studio Svensson som hjälpte mig och Carro inreda kontoret på NO18. Behöver ni hjälp, stor som liten – så finns de där för vägledning.

Har ni mot förmodan missat renoveringen på NO18 så kan läsa och se alla bilder – här!

Svenssons i Lammhult

Lamp/Formakami Pendel, &Tradition. News paper stand/Aytm. Blouse/Ada Blouse, Deitas. Skulpture/Bo Arenander. Sidetable/Lato, &Tradition. Armchair/Stay Lounge, Gubi. Inspiring kitchen/Norman.Architects. Show/The Row FW18 via Vogue. Chair/Afterroom, Menu.

Carro gjorde ett kollage och valde ut sina favoriter, tycker kollaget var så fint att jag var tvungen att reposta det.

Svenssons-i-Lammhult
1. Lampa, Gubi 2. Fåtölj, Fogia 3. Soffa, Menu 4. Sidebord, &Tradition 5. Tidningsställ, Menu. 

Själv står de här önskningarna högst upp listan till hemmet. Det vattnas i munnen är jag vilar ögonen på den bruna soffdrömmen från Menu eller det stencoola bordet från danska &Tradition. Gubi har också släppt en riktig ha-begär kollektion.

Svenssons har så mycket mer möbler än de som visas i butik, de kan beställa hemma hela sortimentet från alla deras aktörer. Idag är dessutom sista dagen att ta del av massor av erbjudanden för vardagsrummet. <3InInt


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här