Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | mars 10, 2018

Min nya frisyr!

Hairtalk
I torsdags var jag som sagt hos världens bästa Emelie Hairtalk och fixade barret. Tänkte på att det är så omvänt att jag alltid går dit och får längre hår, medan andra går till frisören för att klippa sig. Emelie suddade ut alla minnen av solen, la en beige toning och lite slingor. Mycket nöjd – som alltid.

Idag står feel good saker på schemat. Jag och Markus har bestämt oss för att ta det värdelösa vädret med storm. Agendan lyder: Pangbrunch, eftermiddagsbio, en sväng till Sturebadet, hämtmat och slutdestination soffan med de sista Bron avsnitten. Blir helt lyrisk bara jag tänker på det. Nej, nu ska jag kasta på mig kläder och bege mig ner på stan. Hoppas ni har världens bästa lördag <3

Hairtalk
Hairtalk


16 kommentarer16 kommentarer om “Min nya frisyr!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såååå fin i håret, och vad härlig lördag det låter som att ni kommer ha! Men du! Blusen är ju helt magisk, vart är den ifrån? Puss och kram!

  Svara
 • Så fint! Denna längd passar dig perfekt!

  Svara
 • Ååå va snygg! Och örhängena på bilden med jeans jackan. Vart är dom ifrån ?
  Kram

  Svara
 • De kommer från Na-kd!

  Kram!

  Svara
 • Var kommer blusen ifrån? 😄

  Svara
 • Den är från &OtherStories ; ) Kram!

  Svara
 • Det är löshår för att få längre hår för dom som har en annan behov av det. Jag sparar ut mitt eget riktigta längre hår och klipper topparna och massera runt i hårbotten och äta pumpafrön som ger lyster i håret, oj vad det har växt på sista tiden! 👸

  Svara
 • Oj, måste prova det ; )

  Svara
 • Åh så otroligt snyggt! Jag har valt att inte göra något åt hårfärgen under min graviditet men åh vad jag längtar extra mycket att göra något åt färgen när jag ser din snygga frippa, kramar!

  Svara
 • Wow så fin färg!!

  Svara
 • Superfint! Och du är riktigt snygg i den hårlängden!

  Svara
 • Vad fint det blev! Kan du inte skriva ett inlägg om vilka behandlingar/ingrepp du gjort? 😘

  Svara
 • Tycker jag inte hon ska behöva göra. Privat sak! Om hon själv inte vill

  Svara
 • Svarade på den frågan tidigare! Jag har gjort botox och läpparna! Kram!

  Svara
 • Asså sååå fint det blev!! Du strålar ju! Sen älskar jag dina härliga örhängen som glittrar ikapp med dig, vart är dom ifrån???🤩

  Svara
 • De är från Na-kd ; ) Finns inne nu! Ska se om jag kan leta upp länken till dig! Kram!

  Svara