Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

14:05 | mars 1, 2018

Favorit i garderoben: Matchande kit.

Stylein Blondinbella
Byxa Stylein, Blazer Stylein, Örhängen Na-kdVäska Cult GaiaHalsband Na-Kd.

Min snuttefilt i garderoben är matchande kit. Det fungerar alltid och jag älskar att man aldrig behöver aldrig tänka efter, dessutom är det ju oftast löjligt sköna att ha på sig, som en pyjamas.Så kul förresten att Bella investerat i Stylein. Jag har jobbat massa med grundaren Elin genom åren. Tycker Stylein gör de perfekta basplaggen med en rolig tvist som fungerar år efter år.

Dessvärre lyckades jag spräcka byxorna på bara några minuter. Jag skulle hoppa in i en taxi bort till middagen som hade en lös utstickande metallbit som gjorde en stor reva mitt på stjärten.

Markus kollade på mig och skakade på huvudet: ”Hur lyckas du – alltid”.

Jag vet faktiskt inte, men den här gången var det inte mitt fel för en gångs skull. Så hela aftonen kunde man få sig en liten tjuvglutt på vad som lurade innanför byxorna. Som tur var går ju överdelen ner över rumpan så det var inte för mycket insyn, haha. Ska lämna in de hos skräddaren imorgon så håller vi tummarna för att han kan sopa igen spåren efter min lilla olycka.

Annars då? Vi har precis landat! Jag har en mailkorg som svämmar över som jag ska sätta tänderna i nu med desamma. Och, trumvirvel jag tänkte packa upp resväskan, slänga in en tvätt nu med desamma. Det händer aldrig oftast får den stå och marineras i några dagar. Sedan har jag faktiskt bokat ett träningspass ikväll skönt att röra på sig efter ett dygns flygresa.Men vilket pangväder Stockholm bjuder på, wow! Vilket vinterparadis. Även om det är betydligt kallare än när vi lämnade landet, så blir man så glad av allt ljus och snön.

Stylein-Elin-Petra-Tungården-

Stylein-Blondinbella-Kostym-Orange-

Stylein-Blondinbella-Kostym


9 kommentarer9 kommentarer om “Favorit i garderoben: Matchande kit.”

  SÅ FINT SET! Funderar själv på att beställa, undrar därför vilken storlek du beställt vardera del i? 🙂

  Svara

  Sååå snyggt set!! Passar dig som handen i handsken verkligen!! 🙂

  Svara

  Längtar efter svaren på din frågestund:)) eller har jag missat?

  Svara

  Ååh vad fint! Kan inte du tipsa om lite olika matchande set? Tycker det är så svårt att hitta

  Svara

  Hur är byxorna i storleken? Om man ligger emellan S och M vad hade du rekommenderat?
  Tack på förhand! 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här