Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

Okategoriserad

Jungle Squad

10:08 | januari 28, 2018

Elephant-Hills
Me, Carro och Jossan <3

Senaste dygnet har spenderats mitt ute i djungeln, på en flotte ute i det grönaste havet mina ögon skådat – långt bort från civilisation, täckning på mobilen och allt man är van vid. Jag vet inte vart jag ska börja berätta. Om elefanterna, apan som väckte mig med sina gälla rop, de nästan skräckinjagande baddarna under ytan, vinet som sköljdes ner framför rosa fluffiga moln med gamla– och nyfunna vänner eller paddlingen i den bländade vackra soluppgången där dimman omfamnade trädtopparna och vi såg solen resa sig bakom bergen.

Som tur är har jag nog lyckats få med det mesta på bild – så snart får ni se med egna ögon. Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka från djungeln, har riktig träsmak i rumpan – det har varit mycket transporter den här veckan. De sista timmarna spenderas på vårt gamla hotell innan det bär av till flyget inatt. Så imorgon kväll är vi tillbaka på svensk mark igen.

Elphant-Hills

2 kommentarer


2 kommentarer om “Jungle Squad”

    Å var kan man hitta din baddräkt? Så snygg!

    Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow