Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:53 | januari 22, 2018

Packa Rätt

Lumene
Nu är vi äntligen framme i Thailand närmare bestämt Phuket – vi kom fram idag vid lunch. Vi är här för Amazing Thailand, Turkish Airlines och Lumenes räkning. Vet inte om vi hade riktigt om vi hade tur med väder för det var strålande sol medan väderappen utlovat regn hela veckan, men tänker att det kanske mer rör sig om en timmes regn om dagen. Vi har ett fullspäckat schema med massa roliga utflykter och aktiviteter – allt från zipline till glamping. Ni kommer ju självklart få ta del av alla resans höjdpunkter.

Jag gillar inte att ha för tunga produkter som täpper igen porerna när jag är utomlands, därför är jag besatt av Lumenes Invisible Illumination som finns i tre olika färger. Så i värmen har jag dessa tre som bas och adderar en concealer ifall det behövs. Tycker verkligen att den bruna kulören är grym i nyansen. Sedan duttar jag på lite av watercolor blush mitt på kinden och avslutar med Instant Illuminizer som highlighter.

PACKA-
Topshop, Shorts. 

Provade igenom massa plagg när jag packade. Hur tjusiga var de här shortsen som jag beställde hem från Topshop innan resan? Så fint med hög linning och bältet som markerar midjan. Shortsen kommer fullständigt explodera i butikerna i vår, var och varannan designer visade nämligen shorts på vårens catwalk. Hurra säger jag som nästan hellre bär shorts än kjol på semestern.

Packa


1 kommentarerEn kommentar om “Packa Rätt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här