window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:57 | januari 10, 2018

Eventplanering och Kollektionssläpp

Bachlorette
Den här dagen har mötena verkligen avlöst varandra. Jag började dagen med frukost på Sturebadet med Nelly’s pr-avdelning. Nu har nedräkningen officiellt börjat tills jag får visa er resultatet. Vi kommer att plåta två olika kampanjer och ha två skilda lanseringssevent för kollektionen – ett i Sverige och ett utomlands (!). På alla hjärtans dag ska vi ha en presslunch för journalister och magasin. Tanken är att det ska kännas som en rehearsal lunch inför vårt riktiga bröllop.

Hur roligt att jobba med att planera tillställningar? Blev så taggad idag! I mitt nästa liv ska jag öppna ett eventbolag.

Nu över till en helt annan femma. Vet någon av er vart man kan få tag i liknande tallrikar som bilden ovan? Lite Hermès känsla men snällare prislapp?

Bachlorette
Sparat ner lite refbilder för kampanjplåtningen utomlands. Inte för själva stylingen utan för känslan och energin i bilderna.

Joanna-FIngal-Petra-Tungården
Sedan var jag på möte på Metro Mode innan jag mötte upp Fingal i en hiss på väg upp till Patriksson Pr för att låna kläder.

Patriksson-Pr
Hade mer än gärna flyttat in på deras kontor.

Patriksson-PR
Dagen till ära invigde jag min nya skjorta som jag fyndade på Mrs H utförsäljning. Den är så himla trevlig baktill eftersom den är öppen i ryggen.

Petra-Tungården


6 kommentarer



6 kommentarer om “Eventplanering och Kollektionssläpp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här