window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:18 | december 5, 2017

50 shades of grey

Höstmode

Innehåller annonslänkar:
Kavaj Zara, Polo House of Dagmar, Skinnbyxor Five Units, Skor Zara, Väska Proenza Schouler, Solglasögon Gucci. 

Hola babes!

Den här dagen har verkligen gått i ett med möten kantade efter varandra. Hade storslagna planer på att gå upp och träna imorse innan mitt frukostmöte på Sturebadet men det gick helt åt helvete i och med att jag satt uppe sent och pluggade körkortsteori. På måndag gör jag teoriprovet. Känns som att någon skulle kunna väcka mitt i natten och fråga om bromsträckan och jag skulle kunna svara rätt i sömnen. Men jag har fortfarande en hel del kapitel att jobba av. Jag använder en svinbra app som heter ”Ta Körkort” – tycker den är grym. Sjukt enkel och pedagogisk. Använde Bonniers Körskola först men tycker den är på tok för seg för mig. Sedan måste man ha klarat alla nivåer på ”My Driving Academys Elevcentral” innan man får göra teoriprovet, så jag har har ganska många tester kvar att plugga innan måndag.

Ett stylingtips så här när man är jävligt trött på morgonen är att matcha samma färg i flera olika nyanser så ser det väldigt dressat ut. Stickat tycker jag dessutom gör sig bäst till material som sticker ut som skinn och lack. Då händer det något. Så här såg jag ut i lördags när spatserade på stan. Min helg i bilder kommer i eftermiddag.
Men nu… sista körlektionen innan uppkörningen! HÅLL I HATTEN!
Höstmode
Höstmode


4 kommentarer



4 kommentarer om “50 shades of grey”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gud så snyggt!

    Svara
  • Stort lycka till med körkortet!
    Kram
    http://www.jagraktuppochner.se

    Svara
  • ”Min helg i bilder kommer i eftermiddag.”
    Sluta lova inlägg som du inte lägger upp!! Din blogg har blivit så mycket bättre dom senaste veckorna efter all kritik du fick. Gå inte tillbaks till det gamla nu! Och vad hände med frågeinlägget? Längesen nu…

    Svara
  • Kämpa på, snart har du körkortet i din hand 💕

    Svara