window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:11 | december 3, 2017

Bästa dejtingprogrammet!

Okej, jag måste tipsa om mitt nya favoritprogram som bara handlar om dejting – Hot Date! En kompis skickade över klippet ovan – och nu är jag så hooked. Serien handlar bara om olika scenarion som kan uppstå när man dejtar eller är tillsammans med någon. DET ÄR SÅ BRA! Helt klart bästa söndagsunderhållningen! Det finns massa klipp på youtube, serien går på POP.

Varför producerar ingen en härlig feelgoodserie som tar upp alla galna (läs: ibland obehagliga, men också HÄRLIGT MÄNNSKLIGA) dejtingsaker som man gör? Som kan sändas på söndagar. Ni vet när man inte kan hålla fingrarna i styr för det enda man vill är att slänga iväg ett sms och man nästan måste överlämna mobilen till sina kompisar för att veta att man ska behärska situationen. Jag laddade till och med ner: ”Drunk dial no”. En app som kan blockerar kontakten upp till 48 timmar. Så alla sms du drar iväg studsar istället tillbaka till din telefon när tiden är ute. Genialiskt. Hur man levererar matchande underklädesset hela första månaderna för att sedan gå tillbaka till de bekväma urtvättade omatchande favoriterna. Eller när man råkar fisa i sömnen och vaknar av sin egen prutt. Det kan hända den bästa.

Haha, det här är klippet hör inte till Hot Date men är också sjukt bra. Nu ska jag pyssla ihop ett samarbete, sedan ska jag faktiskt försöka hinna rensa lite här hemma. Därefter ska jag och Markus ta en promenad, först till Svenskt Tenn för att kolla på julpynt och därefter ska vi handla vörtbröd och julskinka till middag på Urban Deli. De har en så god glaserad julskinka i deras chark!


1 kommentarer



En kommentar om “Bästa dejtingprogrammet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller helt med dig om att det finns för lite ’feelgood-serier’ .. men om du inte har sett Grace & Frankie så måååååste du se den!! (inte så mycket åt dejtninghållet men absolut hjärtliga människor och feelgood) 😘

    Svara