window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:01 | november 21, 2017

Inredningstips: Puff från Jotex!

Jotex-Puff

Det var flera av er som ville se bättre bilder på sittpuffen som jag klickade hem från Jotex. Trodde som sagt att den var mindre, men blev faktiskt glatt överraskad över att den var så stor. Den var tänkt till vardagsrummet, men fick nu istället infinna sig i att hänga i garderoben tills vidare. Sedan kanske den får flytta till kontoret som flera av mina möbler fått. Vi håller ju på att inreda loungen och vårt rum och just nu fattas det en del möblemang.

Såg nu att den verkar vara slut på hemsidan. Men den kommer säkert in igen.

Jotex-Puff-
Älskar linnetyget till det mörka träet.


Så ser den ut ovanifrån.


På den här  bilden ser den ju inte alls ut att passa in, haha. Det är ju inget dagsljus i garderoben och min ställning till kameran har fått sönder, så det är så svårt att fota där inne. Mattan är kall beige, inte rosa. Väggfärgen lite dovare. Men jag tror det kommer blir bra. Är ganska sugen på att byta lampa härinne, köpte den till min första lägenhet och känner att det kanske är dags att den får ett nytt hem.


Det som fortfarande fattas är en spegel, puffen och den temporära spegeln ryker. Ska ta tag i det nu de kommande veckorna. Så lyxigt att ha en kakelugn i garderoben. Det här var ju förra ägarnas barnrum. Mamma skrek ju av lycka när vi köpte en lägenhet med barnkammare. Tjiii, fick hon!


18 kommentarer



18 kommentarer om “Inredningstips: Puff från Jotex!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar verkligen färgen i klädkammaren, vad heter den? 😀

    Svara
  • Har jag missat något, har Jotex butiker??

    Svara
  • Men vad är det för konsumtionshets du har egentligen? Det är ju in och ut med nya möbler hela tiden.
    Får du aldrig till den hemtrevliga känslan, eller vad beror det på?

    Svara
  • Precis! Och kommentaren ”den får väl flytta till kontoret med resten av alla fina grejer som inte heller får plats..” Sluut köp så mycket onödigt människa och ge hellre dom slantarna till barn som inte får en endaste gåva under julen.

    Svara
  • Jag skänker pengar till barn som inte får noågra julklappar. Jag säljer vidare möbler jag inte använder så de får ett nytt hem. Däremot har jag ett brinnande inredningsintresse och tycker det är kul att göra om hemma. Kanske borde börja jobba mer med inredning så jag får utlopp för det hos andra istället. Ha en trevlig dag!

    Svara
  • Jo du är absolut superbegåvad men det sticker lite i ögonen när det är så mycket som skall köpas till höger och vänster…

    Svara
  • ..alltså så mycket sånt som kanske inte ens behövs. Stackars vår lilla planet tänker jag.

  • Håller med obehaglig konsumtionshets och massa köpande. Verkar nästan som något slags psykologiskt problem om man är så nervös man måste göra om hemma varje vecka, termen kallas även för ”laga trasigt” inom psyket för knarkare/beroende som har sönder saker för att sedan laga dem igen.
    Din inredningshets upplevs så från det yttre perspektivet som läsare.
    När jag läser din blogg får jag verkligen avsmak och vill inte köpa något alls, sorgligt att köpa så mycket när man redan har det så fint

  • Det finns så mycket som man kan ha åsikter om vad gäller andra människor och deras val men det är just andra människor och deras val. Sköt er själva, fokusera på vad ni kan göra för samhället, planeten, världens barn. Är säker på att ni inte är så perfekta själva. Orka.

  • Kan bara för tala för mig själv Patricia men jag gör verkligen otroligt mycket för vår planet om man ska prata miljö och konsumtion.
    Jag tycker bloggare har ett extremt stort ansvar att värna om miljön och det stör mig när dessa människor lever i en sådan naiv bubbla att de inte förstår att jordens resurser är förbrukade för så många år sedan men ändå så köper de massa tjafs som de inte ens behöver och hetsar andra att göra desamma. Petra har så pass mycket läsare att det är rent ut sagt skamligt att inte förstå vilket ansvar det kommer med när det gäller miljön. Att köpa nya saker varje vecka är osunt och tråkigt för miljön, handlar inte om att man inte sköter sig själv bara för att man står upp för det man tror på 🙂

  • Jag bara älskar inredning. Och att göra om hemma : ) Om jag byter möbler så säljer jag det vidare så det får ett nytt hem. Ellee använder som möblemang på kontoret där det fattas möbler.
    Lampan i taket köpte jag till min första lägenhet för 8 år sedan.

    Svara
  • Jag är likadan, inte riktigt så maffiga möbler som du har (vi bor småskaligt haha) men krukor, vaser, skålar, tallrikar… allt i stengods som man kan få tag på. Grytor, knivar och kökshanddukar. Skulle behöva tre kök typ..

    Svara
  • Vilken drömgarderob!
    Ska du sälja rosa puffen är jag intresserad!

    Svara
  • Så fint ! Jag köper gärna lampan om den är den med 30 lampor !! Du är ju så fint ! Kram kram😘

    Svara
  • Är intresserad av den rosa puffen om du ska sälja den <3

    Svara
  • Hej!
    Om du ska sälja lampan vill jag jättegärna köpa den. Den är min absoluta inredningsdröm, så otroligt fin, men jag har inte råd att köpa en egen.
    Skulle vara så lycklig om du ville sälja den till mig. Jag har precis blivit utkastad av min sambo från vårt gemensamma boende utan förklaring och denna lampan skulle verkligen lysa upp min ensamma lilla lägenhet.
    Med vänlig hälsning,
    Karin

    Svara
  • Vill ha din garderob 😍

    Svara
  • Är också intresserad av att köpa lampan =)

    Svara