window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | november 20, 2017

Weekly Plans…

Hola Babes!

Jag hade tänkt att jag skulle blogga och jobba igår. Men jag var apatisk trött, kunde knappt resa mig från sängen, kände mig fortfarande lite hängig. Tror aldrig det har hänt men låg i sängen precis hela dagen, helt sjukt. Kändes nästan som att jag låg i en feberyra. Jag och Markus började kolla på The Handmaid’s Tale på HBO. Ni måste börja se den, den är så bra – och så obehaglig.

Idag känner mig jag mig mosig, men betydligt piggare.

Okej, ska vi kika på veckans schema? Hell yeah! Den här veckan är faktiskt äntligen mycket lugnare. Nu jävlar ska det hinna bloggas.

Måndag: Redaktionsmöte för Metro Mode, Körlektion och Event/Möte för Fundler.
Tisdag: Frukostmöte på Tictail. Plåta samarbete och sedan kontorsjobb. Förbereda blogginlägg.
Onsdag: PT-pass på Kampsporslabbet, IPL-Behandling. Följt av kontorsjobb. Middag med leverantörer.
Torsdag: Förhoppningsvis spela in mitt första youtubeprogram. Smokingmiddag på Skansen med Sara, Danijel och Markus.
Fredag: Spännande frukostmöte om ett eventuellt inredningssamarbete och ett lunchmöte om lanseringen för min Nellykollektion i vår.

I helgen har vi inga planer. Det var så längesedan det var helt tomt i kalendern. Är så taggad på att kanske åka ut till någons landställe och bara ladda batterierna och mysa.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Weekly Plans…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här