window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | november 16, 2017

Nu är körkortet nära…

Hola babes! Idag började jag morgonen med ett frukostmöte på Sturebadet. Men jag kände mig så hängig och yr under hela mötet, så nu har jag avbokat alla möten idag och kommer jobba raklång från sängen resten av dagen. Känns som att någon hällt kolasås innanför pannbenet, det är en enda seg röra. Men detta betyder också mer tid framför datorn – och er.

Igår var det dags att sätta igång med körlektionerna igen. Tog en paus på två veckor mellan Champagne och massa jobb. Men nu gasar vi bokstavligen talat. Jag har lovat mig själv att jag ska ha det där förbannade körkortet innan årskiftet. Igår gjorde jag en instagramfilm där jag lovade att bjuda Markus på en resa om jag inte fullföljde mitt löfte.

Jag menar hur jävla svårt ska det vara? Haha, uppenbarligen svårt då jag övningskört i 12 år. Det är inte det att jag är dålig på att köra bil, utan snarare att jag låtit det rinna ut i sanden. Så generande verkligen. Dessutom har båda min systrar tagit körkort före mig, bara en sådan sak. Tror till och med att min lillasyster Millo kan ge sig ut och övningsköra med mig, så pass.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Nu är körkortet nära…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här