window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:10 | november 13, 2017

Jobbmaraton, Tjejmiddag på Bardot, Currykyckling Besatthet och Glittrande Ha-Begär!

Lördagsjobb

Hola Guapas! Jag sitter på kontoret och roddar med det sista. Men nu struntar vi i nuet och blickar tillbaka till helgen. Vi landade från Champagne sent på fredagkväll, så jag stupade i säng så fort jag kom innanför dörren. Lördagen rivstartades med jobb.

Balsac
Efter några timmar tog jag ett break. Jag och Lorpan traskade bort till Balzac och åt varsin steak minute.

nyår
Sedan spenderade jag lite mer tid framför datorn. Höll på med ett festplock. Har ni spanat in Topshop på senaste? Så tråkigt att de la ner sin butik i Sverige. De har så mycket fina festplagg inne just nu, snubblade b la över den här magiska blusen. Vill ni kika närmare på festkollektionen? (annonslänk) Klicka här! 


Hur fin är den här kavajklänningen från Zara som jag lånade till modejobbet?
The Edit November 3rd 2017 2
Om jag hade 23 300 kronor över så hade jag slagit till på den här drömmen från Roland Mouret. OMG! Så dyr, men så fin!

Bardot
Vid 20.00 vankades det fördrink på Bardot för att fira Amanda som fyller 30 på fredag.


Vi var ett riktigt glittrande tjejgäng.

Forni-Petra-Margaux
Hello favoriter… Maggan och Forni!


När vi stod och piffades oss på toaletten så kom en läsare fram, finis! Älskar när ni kommer fram och hejar! Haha, jag är så redo med borsten.


Steffi, min gamla buddy som jag känt i en jädrans massa år, är gravid! Hon är i månad åtta snart. Hur snygg får man vara på en skala? Orka se ut som Beyonce när man är höggravid. Snart kommer den lilla skiten, jag ska lära henne allt jag kan.


Selfie life!


Birthday girl!


Sedan bar det av till Bergmans där vi dansade loss. Det var proppfullt där.


Dagen efter stod jobb på schemat igen. Skulle kompensera min frånvaro med att göra frukost på sängen till Markus. Men kylen ekade tom så det fick bli två trötta äggmackor, haha.


Hur fint var det här träbordet som jag snubblade över i ett av magasinen? Älskar underredet!

Petra-Tungården-osminkad
Seriösa slitna söndagsfejjan!


Ber om ursäkt för grotesk bild. Men här är den – min omtalade currykycklingsallad från Sandys. Livets jävla sallad. Vill utfärda en varning, man mår riktigt dåligt efter – men samtidigt är den djupt beroendeframkallande. Att äta den är lite som en förlossning. Man förtränger liksom hur ont det gjorde eller hur dåligt man mådde – och så provar man igen för den är så fruktansvärt god.


Cyklade förbi Zara på väg till kontoret och shoppade två par skor till jobbet.


Sedan var det dags att sätta ihop looks inför modejobbet.


Vid sju var det dags för nästa söndagsjobb. Det bar av hem till Freddie för att hjälpa till att steama och packa ordrar till Adoore. Så vi skulle hinna få ut alla beställningar till imorgon. Så glad att så många av er verkar gilla kappan, den vita är nästan slutsåld, wihoo!


Vi sitter och väntar på ett kontrakt till vårt showroom/kontor/lager – men kommer antagligen inte få tillgång till det förrän i slutet på januari. Så nu till en början har vi lager i Freddies extra rum. Haha, stackars Freddie som offra hela rummet. Tur att vi inte har så många styles än. Men till nästa år kommer det inte hålla. Men om vi får det nya showrummet, som vi kommer dela med en annan aktör, så kommer det ligga på ett toppläge så då kan ni även komma förbi och prova plaggen och handla på plats. Men mer om det sen.


På vägen hem beställde jag indiskt till mig och Lorpan. Chicken tikka masala for life. Stackars Markus han har knappt sett röken av mig på en vecka. Men om några dagar är det lugnare igen.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Jobbmaraton, Tjejmiddag på Bardot, Currykyckling Besatthet och Glittrande Ha-Begär!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jäklar vad bra du bloggar nu!!!

    Svara
  • När ni behöver någon som jobbar i ert showroom – let me know! Kan inte tänka mig något drömmigare! Så sjukt snygga kläder hittills och kan bara tänka mig vad som kommer framöver 🙂 Grymt jobb av er!

    Svara
  • Vad gullig du är som lade upp bilden på oss, så glad jag blir 🙂 Det var så kul att få prata med er, puss och kram!!

    Svara
  • Så rolig bloggen är nu! <3

    Svara
  • Bloggen har blivit så mycket roligare nu 😘

    Svara