window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | november 12, 2017

Dirty 30

Bardot
Godmorgon babes! Idag är man lite skakis, trots att jag faktiskt tråkigt nog var tvungen att kasta in handduken vid 02.00. Men vilken middag och kväll. Fina Amanda som fyller 30 på fredag hade styrt en så generös middag på Bardot sedan bar det av med hela gänget till Bergmans där vi dansade loss. Egentligen så ville jag bara slå klackarna i taket och shota loss med tjejerna.

Men dessvärre har jag så mycket jobb idag, så måste vara vid mina sinnes fulla bruk. Jag ska sätta ihop de sista looksen inför modejobbet, få klart sidorna till magasinet och få in det sista till min bokföring som min revisor måste ha imorgon bitti. Hon har terroriserat mig med sms hela helgen. Vad skulle jag göra utan henne? Jag avskyr när man åker på en baksmälla fast man tycker att man är oförtjänt den. Man tycker ju att man borde vara härdad efter den här veckan i Champagne. Nästa vecka kommer till hundra procent gå i hälsans tecken, detoxjuice istället för champagne. Livets kontraster.

Vi insåg igår att 2018 verkligen är ”mitt år” – jag fyller 30 och ska gifta mig! Vilket pangår!

Men hörni vem tusan har börjat på en söndag? Nu blir det en iskall cola light och en kycklingsallad dränkt i currydressing med orimligt mycket saltgurka från Sandys toppat med torkad lök. Typ det bästa jag vet. Ett litet sidospår – jag har en förmåga att kombinera ihop de knäppaste smakerna. Min favoritpizza är köttfärspizza med sinnessjukt mycket banan och curry så man nästan inte ser köttfärsen toppat med vitlöksdressing och sedan häller jag hela pizzasalladen över själva pizzan.


11 kommentarer



11 kommentarer om “Dirty 30”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra!
    Vi ska också gifta oss nästa år och håller som mest på att kolla på vart vi ska åka på bröllopsresa. Hur tänker ni kring det?
    Vi är jättesugna på Italien eller däromkring veckan efter bröllopet, men tycker det är svårt att veta vart man ska åka. Positano ser ju fantastiskt ut men har du några andra tips? Vi vill ha go mat, gott vin, badmöjligheter och gärna lite att se/göra!
    Hoppas vi får läsa mer om ert bröllopsplanerande snart 🙂 tack för bästa bloggen! Kramar!

    Svara
  • Min man är från Italien så varit där en del så täbkte dela med mig av två alternativ!
    Positano är litet och finns inte så mycket att se (det lilla du sett i bloggar är det positano är mer eller mindre)
    Kolla gardasjön eller sardinien. På sardinien finns extremt många vackra stränder samt massor att se! Gardasjön är också fantastisk.
    Med vänliga hälsningar Mikaela

    Svara
  • Tack snälla för tipsen, ska genast kolla upp Sardinien! 😊

    Svara
  • Amazing post!
    https://thepinkpineappleblog.blogspot.com/2017/11/london-fashion-week-day-3.html

    Svara
  • Tack för en rolig blogg! Eftersom jag är en tant och dessutom lärare i svenska tar jag mig friheten att berätta: det heter ”vid mina sinnens fulla bruk ” Puss! 😉

    Svara
  • Haha, tack ; ) Ibladn går det snabbt när man skriver! Kram!

    Svara
  • Imponerad av din energi och hur mycket du orkar jobba! Kan du inte skriva dina bästa karrärstips? Kram

    Svara
  • Min favvofrukostmacka på hotell är: rostat bröd med smör, leverpastej, ost, aprikosmarmelad, salami och gurkskivor.

    Svara
  • Haha, måste prova!

    Svara
  • Jag har slutat ”tjata” in kundens material – följs inte uppdragsbrevet får hen själv stå för förseningsavgiften. Vanligaste förklaringen till sena papper (speciellt från konstnärer och designers) är att de inte är så bra på det här med matte 😂 Som att matte har med saken att göra 😂

    Svara
  • Haha, jag är helt okej på matte bara ont om tid ; ) Men jag hann på håret! Wihoo!

    Svara