window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:37 | november 6, 2017

Plåtning med Adoore!

Adoore-

Imorse ringde klockan vid 06.00. Jag fick knappt upp ögonen, var så fruktansvärt trött. Men det var bara att slänga på sig mjukiskläder och bege sig ner till kontoret. Vi skulle nämligen plåta tre looks till Adoore. Så här i uppstarten får man vara lite allt i allo, men det är också charmen. Eftersom plaggen har kommit i olika drop har vi fått köra lite pö om pö. Men det viktigaste är att plaggen blir helt jävla fantastiska. Jag sminkade vår modell Evangeline, Lisa Höök riggade ljus och vid 08.00 var vi redo att köra.

Adoore-Coat-White
Det är ju inte direkt ett svårsminkat face. Evangeline är så vacker, så glad att vi har henne som modell. Minns ni när jag reste runt till olika Kicks butiker och sminkade folk för min sminkkollektion som jag släppte för Duwop? Så kul! Jag älskar att sminka, tycker det är så harmoniskt. I nästa vecka ska jag spela in en video för Åhléns där jag går igenom hur jag sminkar mig steg-för-steg. Vet att flera av er har efterfrågat det.

Adoore-Coat-White
Visst är det fint med slitsen på kappan? Så fint i kombination till byxan!

Adoore-Coat
Tycker ärmarna är så fina. Tanken är att man ska ha de upprullade som på bilden.

Adoore-Coat-
Adoore-Kappa-
Adoore-Pants-
Alltså de här byxorna är livets byxor! Man får så himla trevlig bakdel i dem! Haha, nu har ju Evangeline en pangstjärt. Men tycker alla jag sett dem på får en så snygg rumpa. De bästa med byxorna är att de fungerar lika bra till låga skor. Ofta tycker jag flare eller bootcut bara fungerar till klackar.

De kommer nya bilder på byxan på hemsidan på onsdag. Tycker inte alls att bilderna nu gör dem rättvisa.

Evangeline har en S i byxan. Jag har L (jag är 38, ibland 40 i vissa byxor). Så jag skulle säga att de är lite mindre i storlekarna. Vi kommer lansera en XL i nästa släpp.

Ni hittar byxan här! 

Adoore-Pants-Trousers

Nej, nu ska jag springa iväg till Kampsportslabbet! Vi hörs lite senare med: ”Min helg i bilder”.


8 kommentarer



8 kommentarer om “Plåtning med Adoore!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tipsa jättegärna om vad du använder för smink-och hudvårdsprodukter! Tror de skulle vara superuppskattat hos flera av oss läsare!:D

    Svara
  • Vad är det för material i kappan?

    Svara
  • Är besatt av kappan!! När kommer den i butik? Vilken storlek bär modellen och hur mycket kostar den? Tack på förhand!!

    Svara
  • Hej!
    Nej på hemsidan ser man ju inte byxorna alls bättre bilder här där man ser hur den ser tub upptill. Är det mycket stretch?

    Svara
  • Jag behöver den där kappan. Maila mig gärna om det på något sätt går att få tag i den.

    Svara
  • Wow så fint! Vad kommer kapporna att kosta & vilket material är de i?

    Svara
  • Så om L är 38 blir XL 40? Trist.

    Svara
  • Snyggt! Men vad tråkigt med så små/missvisande storlekar? Det betyder alltså att en kvinna med strl 40 räknas som XL i den här kollektionen.

    Svara