window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:43 | november 4, 2017

Mål, Planer och Drömmar.

 

MÅL ATT UPPNÅ
Kortsiktigt: Lägga mer tid på Adoore, få igång produktionen och försäljningen på riktigt. Komma igång med mitt youtubeprojekt. Stänga vissa dörrar, för att ha möjlighet att öppna nya. 
Långsiktigt: Kan inte riktigt avslöja det än. Men jag är så peppad på att få dela med mig så fort allt är klart. Jag är så redo för en förändring. Jag är himla bra på att göra saker jag brinner för, då kan jag jobba dygnet runt. Men jag tappar lätt farten och tar jobbiga genvägar när det gäller saker jag inte riktigt har inspiration eller motivation till. Ibland har jag så svårt att få tummen ur bara, jag velar och velar.
Vit KappaJag är så stolt över vår kappa som kommer nu i vit och kamel. Den är så lyxig. Adoore har verkligen har verkligen varit en resa. Allt har inte riktigt gått som vi har tänkt oss. Men jag tror att man måste göra vissa fel, för att göra rätt och växa. Det har verkligen inte varit lätt och vi har gått på nitar. Men jag är ändå så glad att vi ändå bestämde oss för att göra det helt själva. Det här är bara början. Jag tror verkligen på oss. Jag vill inte släppa något som jag inte kan stå bakom till 100 %. Så vi skyndar långsamt.
PLANER
I november: Jobba med magasinet. Sätta igång med youtubeprojektet, podden, ta körkort och planera bröllopet.
Innan årsskiftet: Vill att allt ska vara helt klart med mitt nya projekt, signat och klart. Gå på en jävla massa julfester. Inreda klart lägenheten och vara med familjen. Vi kommer vara hemma hela julen, vi måste nämligen spara pengar till bröllopet.
Petra-Tungården-NellyHär kan ni se det första samplet på en av klänningarna i Nelly kollektionen. Som ni ser är det ju lite justeringar som ska göras, både figur– och längdmässigt. Men alltså peppen jag känner inför det här släppet. Det är en stor kollektion med både kläder, skor, underkläder och accessoarer. Måste typ nypa mig i armen. Dessutom har vi valt att jobba i lite exklusivare material, så allt kommer verkligen vara TOKFINT med riktigt bra kvalité och passdorm. Kollektionen lanseras i mars om jag inte är helt ute och cyklar. 

Bröllop-Petra-Tungården
Jag vill gifta mig i den första klänningen. Kan i och för sig tänka mig att säga ja i den andra också. Är lite sugen på att ha tre olika outfits under bröllopet!!!! Snart kommer den här bloggen förvandlas till en ren och skär bröllopsblogg. Vill så gärna gå förbi med alla tjejkompisar till Elsa Billgren och prova olika klänningar. Hennes samling och ateljé ser så drömmig ut. Mest bara för att få en känsla för vad jag egentligen vill ha.
DRÖMMER OM
Till 2018: Prioritera rätt och välja bort. Skaffa en assistent. Ett mindre stressigt liv. Att slippa känna en konstant oro och stress över att jag konstant ligger efter med något. Ha tid för träning, vänner och familj. Lansera min kollektion för Nelly, som vi jobbat med hela 2017(!!!). Få Adoore’s vårkollektion. Att gifta mig med Markus.
Långsiktigt: Skaffa barn. Jag är ju sugen, det ska jag inte sticka under stolen med. Men det dröjer nog ett år till, efter bröllopet, så pang boom! Haha! Om det nu går så smidigt, det vet man ju aldrig eller om det ens går. Annars får vi adoptera en sötnos. Något jag verkligen längtar efter är ett landställe. Jag vet att det är långt borta just nu, men jag ser verkligen framemot den dagen om den någonsin kommer. Att ha en plats man kan åka till och ladda batterierna – och göra precis ingenting, bara vara.
landställeHar drömt om det här landstället som Jonas Lindvall designat i flera år.
#goals
Snodde den här härliga listan av Sandra.

13 kommentarer



13 kommentarer om “Mål, Planer och Drömmar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Komsi komsi Petra! 😚💕✨

    Svara
  • Hej Petra! Du skriver att du inte vill släppa något som du inte kan stå bakom till 100%. Jag undrar därför hur ni tänker kring CSR på Adoore? Hittar ingen information alls på er hemsida. I vilka länder produceras era plagg till exempel? Hur tänker ni kring materialval? Ser att era byxor är tillverkade av 100% polyester, har ni tänkt på att använda återvunnen polyester istället? Detta är inte menat som kritik utan jag frågar av intresse. Det är ju så klart enklare för er att göra ”rätt” från början när ni fortfarande har produktion i liten skala. 🙂

    Svara
  • Hur blir det med er podd?? Trodde den skulle komma snrt 🙁

    Svara
  • hej!!
    om man vill söka assistent hos dig, hur gör man då?

    Svara
  • Skulle älska om kappan fanns i en ljusrosa nude också!!:)

    Svara
  • Underbart inlägg och allt låter toppen, MEN när det kom till det där vita landstället… neeeej! xD det var nog utan tvekan det mest opersonliga och sterila jag någonsin sett, haha! Speglar ju inte dig alls <3 leta efter ett mysigt hus med kakelugnar och lummig trädgård ;P

    Svara
  • Bra inlägg ☺️👍

    Svara
  • Du är så snygg Petra, älskar din stil!

    Svara
  • Låter som bra & sunda mål ( även om det låter mastigt att ”ta körkort, podd, magasin, youtube plus planera bröllop” i november när vi snart är inne i mitten av månaden;) Bröllopsklänningen på bild, nr1, i all ära, men FRISYREN! Den vill jag ha.

    Svara
  • Har läst sandras blogginlägg och blev lika inspirerad av ditt. Det är häftigt att få ta del av andras drömmar och mål. Dem skiljer sig mycket från varandra men det är också det som är det fina i det. Sommarstället är helt underbart!
    victor

    Svara
  • Halloj! Är för tillfälligt en väldigt omotiverat student på universitet, omotiverad för att jag valt heeeeeelt fel program men gör ändå mitt bästa. Kommer inte fortsätta 2018 och vill istället välja RÄTT inriktning (i livet) nästa år. Skulle väldigt gärna vilja söka jobb som din assistent 2018, så snääällllaaaa skriv mer info om hur man söker, antingen på bloggen eller så får du väääldigt gärna skicka mejl om du har tid med det 💗💗💗💗
    Och älskar allt jobb du lagt ner på bloggen, magasinet och hela ditt företag 💗
    Mvh,

    Svara
  • Vilket bra inlägg:)
    Ska sätta mig och göra en lista jag med.

    Svara
  • Åh vad kul att du kommer vara i behov av en assistent! Behöver du en skön skåning som sköter jobbet, ställer jag mer än gärna upp 🙂

    Svara