window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | oktober 30, 2017

Weekly Plans


Hoppas ni haft världens bästa helg! Snart kommer en bildbomb från helgen.

Idag är jag så ruggit trött, trots att jag somnade redan vid 22 igår. Har försökt vakna till liv i två timmar, skulle behöva en shot koncentrerad koffein.

Har ganska mycket jobb den här veckan – och mycket events som tar tid. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas hinna med allting, Pålle kommer assistera mig lite så jag hoppas vi lyckas få ihop alla pusselbitar. Vi ska nämligen plåta ett modejobb nästa måndag, men de flesta presskontoren har redan bytt ut alla sina plagg från höstkollektionerna till vår. Även om vi kommer blanda med nyheter för våren så behöver mycket vara plagg som finns i butik nu. Hade velat ha några fler dagar på mig, men åker till Frankrike nästa tisdag, så det måste plåtas måndag.

Men det kommer lösa sig, det gör det alltid.

Måndag: Boka allt runt omkring plåtningen. Beställa/Låna plagg. Lunchträning. Möten på eftermiddagen.
Tisdag: På morgonen ska jag spela in en ny voiceover till Refunder. Vid lunch bär det av ut till Rånäs slott för ett event Mira har styrt upp med övernattning.
Onsdag: Vi kommer tillbaka till stan tidigt på morgonen. Sedan ska jag låna kläder hela dagen.
Torsdag: Låna kläder, sätta ihop looks. På eftermiddagen har Joanna ett event ute på Lidingö.
Fredag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Låna kläder komplettera outfits.
Lördag: Mamma Mia på Tyrollen med Linn, Forni och våra män.
Söndag: Prepp inför plåtningen.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här