window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:16 | oktober 25, 2017

Höstuniform!

Höstoutfit

Hola Babes!

Idag önskar man ju att man befann sig i ett annat land. Herregud vilket väder eller okej det hade räckt med att man inte behövde lämna sin lägenhet. Dessvärre har jag massa ärenden idag. Så det är bara att dra på sig hatten och ge sig ut i pissregnet.

Jag har insett att jag måste köpa nya överdelar. Jag har nästan inga hösttröjor, alltså mer mysiga plagg. Det låter ju helt galet, det borde jag ju ha. Däremot har jag mycket sommarkläder och nederdelar. Men inte överdrivet mycket blusar, skjortor eller tröjor. Det är konstigt hur man återkommande köper samma typ av plagg istället för att köpa det som faktiskt fattas i garderoben. Ofta brukar jag till Markus förfäran gå loss i hans garderob. Han blev inte alls speciellt munter när han såg att jag hade lånat hans rock på bilden. Han förstår inte hur det är möjligt när jag har tre gånger så mycket jackor som honom. Man vill alltid ha det som inte är ens eget, haha.

Men nu över till något roligare än mina kläddispyter med min pojkvän. Jag blev så taggad när jag läste Jossans inlägg igår om frihetskänslan hon kände just nu. Jag blev pepp! Läs det – klicka här för att komma till inlägget!


5 kommentarer



5 kommentarer om “Höstuniform!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Mysig tröja! Var kommer den ifrån?

    Svara
  • Varför klicka in på hennes blogg? Hon är ju aptråkig. Snassrk mer förutsägbar ”bloggare” finns ju typ inte….

    Svara
  • Vad är det här för jävla kommentar? Du tycker ju uppenbart att hennes blogg är intressant då du tar dig tiden att till och med kommentera!

    Svara
  • Men tack gulle dig!! Va kul att du blev peppad av mitt inlägg 😀 även om det inte är för alla, hehe.. Ses i morgon, så spänd på att se vad det är! Puss!

    Svara
  • Det känner man igen, he,he, att ha mkt av en typ av kläder. För mig är det överdelar, blusar & tshirts (och sommarkläder) som svämmar över och är alltid på jakt efter den perfekta tishan, så det fylls på kontinuerligt, när jag eg.skulle behöva koftor & jackor/kappor, tycker av ngn anledning ytterplagg är skittrist att shoppa, trist utbud och vill man ha ngt som är snyggt skräddat och sitter bra så är det svindyrt och det finns liksom inte utrymme för att ändra sig då el variera sig.

    Svara