window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | oktober 24, 2017

I kortaste laget – Årets bästa klipp!

Kortklippt
Idag börjar jag dagen i stolen hos Emelie på Hairtalk.
Jag har nästan tagit ut alla extensions men har en rad kvar för utfyllnad. Jag tror jag ska färga håret lite blondare och kallare. Jag har ju varit lite osäker på mitt nya klipp. När det är stylat så tycker jag att det är hur fint som helst, men när det bara ligger slickat och rakt är det riktigt trist. Men jag måste ändå erkänna att jag känner mig lite coolare i det, dessutom framhäver det verkligen ens drag – och det är kul att ha en ”frisyr”. Jag älskar den busiga lite rufsiga looken.

Det är flera som frågat hur jag stylar håret – och som frågat om inspirationsbilder, så jag gjorde ett litet kollage. Ska se om jag kan filma det idag hos Emelie. Jag använder en konformad locktång, som är smalare och blir bredare upptill. Sedan lockar jag håret åt varannat hål, en lock mot ansiktet, en åt andra hållet.

Harper-and-Harley-Haur

Precis så här vill jag att barret ska vara stylat som Harper and Harley.

Page

Jag tycker det är fint när det är lite halvlockat och busigt som på bilden ovan. Jag hade velat få till det ännu lite rockigare.


1 kommentarer



1 kommentarer om “I kortaste laget – Årets bästa klipp!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Petra kan du snälla avslöja vilken locktång du använder, dina lockar är så fina! Har samma längd som du på håret och försöker få till samma lockar men verkar svårt med min tång. Kram!

    Svara