window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:21 | oktober 18, 2017

Musikalartistdrömmar, Himlen runt Hörnet Jubileum och Lisa for President!

Lisa-NIlsson
Hur söt är min lilla mamma. Världens bästa <3

Tack för alla era kommentarer i förra inlägget! Vad kul att ni delar med er. Jag tänkte att jag kanske kunde göra en v-logg med frågorna om mig och Markus. Ska bara övertala Markus att posera framför kameran.

Igår var jag och mamma på livets konsert, Lisa Nilsson’s debutalbum: ”Himlen runt hörnet” firar nämligen 25 år. Jag slängde mig in och bokade biljetter så fort jag fick mailet om att hon skulle göra en jubileumskonsert. Om jag älskade Lisa innan konserten så tyckte jag typ Lisa for president efter.

Jag vet inte om jag berättat det här men jag älskar att sjunga. Jag sjunger i och princip hela tiden till Markus förfäran. Ofta hittar jag också på egna små låtar om både honom och mina vänner. Min högsta dröm är typ att bli musikalartist. Jag skojar inte, haha. Inte för att jag är så bra på att varken sjunga eller dansa, men det är få saker som gör mig som lycklig. Ibland har jag små egenproducerade shower likt en sjuårings, om vi sett någon Disneyfilm eller musikal som triggar igång det i mig, framför Markus i soffan.

Låter ju helt galet.

Snälla säg att ni kan göra samma sak ibland eller är jag en sådan där skämskudden flickvän? Gissar på det sistnämnda.

Jag kommer ihåg när jag och Forni var i Miami för något år sedan, det var samma år som Lisa Nilsson medverkade i: ”Så mycket bättre”. Hon hade precis släppt sin version av Niklas Strömstedt: ”Vart du än går” och jag tvingade Forni att lyssna på min miserabla stämma om och om igen när jag ylade med i raderna. Forni tyckte det var kul de tre första gångerna då hon också sjöng med, men efter 125 gången på repeat var hon inte lika road.

Oavsett vad så kan ni ju förstå hur uppfylld jag var när jag fick sitta och nynna med i min barndoms favoritröst tillsammans med mamma. Det var som att jag rann genom åren av hemmafester, hångel och brustna hjärtan.

Sist men inte minns vill jag bara säga att – vad cool hon är Lisa. Hon borde lägga till stand up komiker på sitt cv. Hon har inte bara en jävla pipa – hon verkar även ha ett stort hjärta, vara omtänksam, himla bjussig  och ha förbannat bra humor.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Musikalartistdrömmar, Himlen runt Hörnet Jubileum och Lisa for President!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • När kan jag köpa din vita kappa ur nya kollektionen? 😃

    Svara
  • Ja själv sjunger jag barnsliga sånger till min kille hela tiden, gärna med en riktig bebisröst och att det ska rimma lite. Jag kan hitta på danser också och stolt visa upp dem för min kille.

    Svara
  • Vart har du hittat din skepparsmössa? Så svårt att hitta såna just nu, tips?

    Svara
  • Jag gör exakt lika dant, finns ju faktiskt få saker som gör en så glad ända in i själen som att sjunga och dansa.
    Så tycker att vi gör helt rätt i att sjunga hela tiden, de får helt enkelt dom i ens omgivning stå ut med 😉 Haha.
    Massa kramar till dig Petra <3

    Svara