window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:14 | oktober 16, 2017

När du längtar efter vardag!

Klänning
Klänning Asos, Sjal Blue Billie, Skor Topshop, Solglasögon Gucci. 

Äntligen måndag och vardag. Resa i all ära. Men ibland är det bara så skönt att komma hem och hinna med allt man ska. Jag är så redo. Idag ska jag plöja mig genom en jädrans massa jobb. Jag har längtat efter att ha ordentligt med tid för er, inte känna att man ”måste” lägga upp något bara för att man ska. Jag har så mycket idéer som jag vill ta tag i. Så vi börjar med ett litet veckoschema. Den här veckan är det ju dessutom pressvecka vilket betyder att alla presskontor visar upp SS18 (vårkollketionerna) för press. Så ska försöka hinna med så mycket som möjligt.

Weekly Plans: 

Måndag: Jobba hemifrån. Haft så ont i magen hela natten.
Tisdag: Plåtning på morgonen, Presslunch för Bellas Advanced Skincare lansering, möten och Lisa Nilsson’s jubileums konsert med mamma för Himlen Runt Hörnet plattan firar 25 år. Jag är så laddad, älskar Lisa Nilsson. Jag kommer att stå i publiken och yla med.
Onsdag: Bootcamp, Kontorsjobb, Inredningsmöte för ett kommande samarbete.
Torsdag: Skönhetspressfrukost, Kontorsjobb, Plåtning samarbeten, Clara Hallencreutz Vernissage.
Fredag: Tiger of Sweden kollektionsgenomgång. Sedan ska jag och Lorpan nog checka in på hotell en natt. Vi firar nämligen tre år. Heja kärleken!

Klänning-Asos


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här