window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | oktober 7, 2017

I'm Alive

 

De här dagarna har känts som en enda lång fantastisk dag. Trodde vi skulle ha lite mer tid mellan alla plåtningar, inspelningar och aktiviteter, annars hade jag preppat massa inlägg innan. Men det har varit fullt ös från morgon till kväll, inte en sekund över, så dessvärre har bloggen blivit lidande. Så stressande, men ibland får det helt enkelt bli så. Däremot har jag iallafall fått en massa ny inspiration och pepp av att hänga med alla coola donnor på den här resan. Sanna Fischer som jag jobbade med förut har ju flyttat till Palma och hon har hjälpt till och planerat alla aktiviteter – så allt har varit riktigt bra uppstyrt.

Vi är har alltså varit på Mallis för Ellos räkning för att plåta för deras kommande träningskollektion för våren med Sofi Fahrman i täten.

Nu ska jag bänka mig framför datorn och ge er min fulla uppmärksamhet innan det bär av hemåt!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här