window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:48 | oktober 1, 2017

Middag på nyöppnade TAKO och shots i mörker!

Leopardkappa

Igår var vi och testade TAKO’s meny. Det är en ny asian fusion resturang som öppnar i Stockholm på Birger Jarlsgatan i nästa vecka. Bredvid Vassa Eggen om ni varit där. Eftersom Sara är besatt av sushi och jag upp över öronen förtjust i asian fusion så blev vi inbjudna att prova igenom meny och ge feedback. Gah, allt var så gott så det var inte så mycket feedback att ge.

TAKO-MENY
Haha, däremot förstår jag inte hur de ska hinna klart på så få dagar kvar, men de lyckas ju alltid på något vänster. Riktigt fin lokal – inredningen i mörkt trä är magisk.
TAKO-RESTURANG
Jag och min hottie.
TAKO-SUSHI
TAKO
TAKO

Jag glömde såklart att fota min favoriträtt som var en tonfisktartar med caviar. Sushin var riktigt bra.

TAKO-MENY
Mitt squad, haha. Vi fick sitta inne på Vassa Eggens chefstable och prova.

Tokmätta och glada traskade vi vidare mot….
Makers-Mark
Whiskymärket Makers Mark som hade fest i en källarlokal.
Sara-Biderman-Pojkvän
De är lika tjusiga som de är roliga. Älskar er två.

De hade även ett: ”Dark Room” vilket innebar ögonbindel och shots i totalt mörker. Sedan gick vi vidare till Bardot och tog en drink innan det var dags att bege sig av hemåt.
Nu ska jag och Skorpan ut och äta lunch, sedan har jag överraskat honom med en massage på Sturebadet. Han börjar nämligen på ett nytt jobb imorgon. Så han måste vara i toppform <3


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här