window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:24 | september 14, 2017

Fynda ur våra garderober – BLOPPIS PÅ SÖNDAG!

Bloppis
 

Jag länge tjatat om att jag ska rensa ur mina garderober och som en blixt från klar himmel fick jag ett sms om bloppis nu på söndag. Så kom och fynda ur våra garderober! Vi har samlat våra bästa plagg som behöver hitta nya hem och säljer ut dem till härliga priser på Bolons Lab Store på söndag den 17/9.

Vad jag kommer sälja? Tackar som frågar! Allt från lite dyrare plagg till billiga fynd! Ska rensa ur garderoben ikväll – så hinner kanske visa upp några av kapen imorgon i bloggen. Tänkte även ta med mig lite tavlor, lampor och mattor! Haha, så ni kommer kunna shoppa ett helt nytt hem på plats! Men jag kommer sälja ut mycket. Så sugen på att börja på en ny kula. Kommer även lägga upp lite saker som ska säljas i bloggen nu i veckan.

Var? 

Bolons Lab Store, Birger Jarlsgatan 32A

När? 

12.00-15.00 men kan också hända att vi slår igen innan dess pga skralt lager, så kom i god tid.

Betalning? 

Swish is queen!

Bästa fyndet vinner!

Mvh
Fanny Ekstrand, Linn Eklund, Viola Bergström, Semra Dedic, Petra Tungården, Caroline Sandström, Sara Biderman, Paulina Forsberg, Caroline Nyström med fler.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Fynda ur våra garderober – BLOPPIS PÅ SÖNDAG!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kul med bloppis! En fråga, vad blir det för betalningsalternativ? Cash, kort, swish? /Sara

    Svara
  • Petra skrev Swish som betalning 🙂 / Emma

    Svara
  • Hej Petra!
    Kan du inte göra ett inlägg om vad man ska tänka på när man köper sin första designerväska? Ska man tänka svart och tidlöst eller ska man satsa på någon kul touch som ändå kanske också kan vara lite tidlös och inte går ur modet efter ett par månader?

    Svara
  • Hej Petra! Vilka storlekar kommer finnas? Är så liten så är rädd att inget ska padda..

    Svara