window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:21 | september 11, 2017

Att lära sig älska ensamheten.

Leopardklänning

Jag har så mycket bilder kvar från semestern som jag inte publicerat. Hur sugen blir man på varmare bredgrader när det är så grått? 

Halsen är fortfarande tjock, ögonen glansiga och jag låter fortfarande som en gås. Men bihålorna känns iallafall lite bättre. Måste ta mig ner till kontoret idag en snabbis och avverka två möten.

Idag kommer äntligen Markus hem. Han har varit bortrest hela helgen med jobbet. Bara för några år sedan så avskydde jag att vara ensam. Jag nästan klättrade på väggarna. Tror inte jag var trygg med mitt eget sällskap. Jag undrade antagligen vad alla andra gjorde, tror inte jag kunde slappna av. Idag tycker jag om att vara själv – och kan längta till kvällar när jag ska få vara helt solo. Jag tror det är otroligt viktigt att kunna umgås med sig själv. Att få landa i sina egna tankar, bara mysa runt i lägenheten och pilla och piffa. Bara vara. Idag kan jag ibland föredra att vara själv vissa kvällar och medvetet välja bort sociala tillställningar – det skulle aldrig hänt för några år sedan.

Men två nätter räcker gott och väl, nu är Lorpan mer än välkommen hem. Att sova utan Markus är inte lika mysigt som att få någon timme på kvällen själv. Kan ni fatta att vi snart varit tillsammans i tre år. Helt galet. Ibland går tiden så snabbt.

Leopardklänning
Leopardklänning
Leopardklänning
Leopardklänning


3 kommentarer



3 kommentarer om “Att lära sig älska ensamheten.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • tiden går snabbt när man har roligt brukar man ju säga 🙂
    Här har vi hällt ihop i 8år :O
    Har ingen aning om var de åren tog vägen!
    Åh va skönt de är med semester, vi åker till spanien på lördag, ska vliii sååå skönt.

    Svara
  • Vart kommer klänningen ifrån?

    Svara
  • Hallå!
    Var är den underbara klänningen ifrån?

    Svara