window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | september 8, 2017

Stickade Favoriter

I det här inlägget förekommer reklam för Cubus. 



Off Shoulder Tröja Cubus, Väska Cubus. 

Nu går vi mot kallare tider. En anledning till att älska hösten är alla fina och mysiga stickade tröjor man får ha på sig. Den här säsongen ser vi mycket oversize men också stickade klänningar och polotröjor. Hämta inspiration från catwalken – bryt av de stickade plaggen till en skinande kjol eller ett par höga skinnstövlar. Det är kontrasterna som gör det.

Slå två trender i en smäll och matcha den stickade klänningen till ett par boots med högt skaft som gärna får hasas ner för en fulländad 80-tals look. Utan tvekan säsongens kap. Eller bär klänningen med ett brett skärp i midjan. Dessutom är det ju pyjamasskönt att glida runt i en stickad klänning på jobbet. Klänningen får extra plus för ringningen. Jag tycker de bara axlarna gör att klänningen känns mer dressad.





Leopard

Tröja Cubus.
Vi ser även stickat med mycket print. Ni kanske inte blir förvånade över att jag la vantarna på den här fläckiga favoriten. Leopardmönstret är ju ständigt aktuellt. Den stickade tröjan blir ju lite mer upklädd med ett festligt print.

Leopard
Leopard-Stickat

I det här inlägget förekommer reklam för Cubus. 


2 kommentarer



2 kommentarer om “Stickade Favoriter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Måste bara ge dig credd för hur samarbeten/reklam syns på din blogg (läser från mobilen). Det ser så proffsigt ut och det stör inte läsningen på något sätt. Krya på dig fina du 🙂

    Svara
  • Super snyggt!! Var kommer den svart jeanskjolen ifrån?

    Svara