window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | september 7, 2017

Höstbuketter, Förföriskt Chiapudding och Underbara Vänner!

Blommor-

Köpte med mig massa blommor igår på vägen hem från jobbet. Bland det bästa jag vet är att göra buketter. Jag brukar köpa en sådan ”kloss” som man kan lägga i botten på låga baser eller skålar så blommorna sitter på plats. Tycker den blev så höstig och härlig i nyanserna. Den mörka dahlian är helt fantastisk.
Chiapudding
Jag vet att jag tjatar om min chiapudding, men jag tycker det är världens bästa frukost eller mellanmål. Jag brukar göra den på kokosmjölk, lite kokosgrädde och kardemumma. Sedan toppar jag med gojibär – imorse lyxade jag även till det med kokostärningar. De är farligt goda, smackar som godis – och är nog ungefär lika nyttiga.

När jag kom till jobbet möttes jag av uppdukat frukost som Fingal fixat tillsammans med Ryska Posten Skafferi.

Här är nästan hela vårt nya kontorsgäng <3 <3 <3 LIVETS BÄSTA KONTOR! Så glad att jag ska få spendera mina dagar med alla dessa underbara människor.

Det bästa av allt? Jag kommer kunna mysa med Arnold nästan varje dag. Nu kanske det dröjer med barn för vår del eftersom jag får babygos varje dag på kontoret, haha.

Arnold verkar i och för sig inte lika nöjd.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Höstbuketter, Förföriskt Chiapudding och Underbara Vänner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Oasis heter ”klossen” för blommorna hihi. Ha en bra dag

    Svara
  • Var kommer din fina kjol ifrån?

    Svara