Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:00 | september 4, 2017

Hemma hos Hanna MW.

Hanna-MW
Idag gick jag upp i ottan och satte mig på ett plan till Göteborg för att hälsa på hos superpinglan Hanna MW. Hanna har precis börjat blogga på Styleby, missa inte Hannas nya blogg – klick. Jag och Alice gästade nämligen hennes färgsprakande lägenhet för Metro Modes räkning. Resultatet kommer ni faktiskt kunna se redan om bara några veckor i tidningen.

Ni har väl inte missat att ni kan prenumera på Metro Mode magasinet helt gratis? Rätt ner i brevlådan!

Så bra deal – klicka här för att signa upp er! 

Svenskt-Tenn-Rosa-Vas
Vill inte visa för mycket, men jag kan iallafall säga att hennes lya är lika färgglad som hennes garderob. Man blir verkligen så glad av alla kulörer. Blev så inspirerad. Jag vill bara rensa ur min garderob på alla enfärgade plagg och förvandlas till en livslevande regnbåge.

Rosa Chanel
Hade så gärna velat smuggla med mig den här hem godbiten från Chanel hem. Hanna har fyndat den på Vestiaire Collective.

Hanna-MW
Jag och Hanna är väldigt lika, haha. Vi bemästrar nämligen förmågan att stöka ner ett rum på mindre än en bråkdelssekund. Jag kallar det: ”Kreativt kaos”.

Hanna-MW
Ska bli så kul att få visa er jobbet. Tidningen dimper ner i brevlådan den 25:e september! Ni kan såklart läsa magasinet digitalt också.
Hanna-MW-Styleby
Tack för idag <3 Nu sitter jag på Grand Hotell i Borås med datorn i knäet. Jag passade på att slå två flugor i en smäll, så imorgon väntar en heldag tillsammans med Nelly.


4 kommentarer4 kommentarer om “Hemma hos Hanna MW.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu har jag försökt signa upp mig för att få tidningen så himla många gånger. Ingen tidning kommer, men nu får jag meddelandet att min mejladress redan är registrerad. Hur får man tidningen? (Bor i Stockholm och mitt postnummer står med på listan dit ni levererar)

  Svara
 • Det var ju inte så bra : ) Skickar vidare din mail till distrubitionsavdelningen så löser dem det ; ) Kram!

  Svara
 • Så himla fint! Vet du vad det är för färgkoder?

  Svara
 • Hej!! Var är den lila kappan ifrån?! Underbar!

  Svara