window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | september 2, 2017

Middag på Riche och Tillbaka till 90-talet!

Manolo Blahnik
Igår åkte jag hem efter jobbet och svidade om till mina bästa partyklackar från Manolo Blahnik. Det nalkades nämligen avslutningsfest för fashionweek som Nelly höll i på Bonniers Konsthall.

Riche
Men innan fest är det viktigt att grunda med föda. Därför hade jag och det här festliga gänget bestämt träff på Riche.

kantarell carpaccio
Jag älskar kantareller. Så därför försöker jag pilla i mig det var och varannan dag nu när det är säsong. Mathem har haft kampanj på kantareller nu i över en vecka. Så har klickat hem skogens guld vid varje order. Just nu har Riche en helt fantastisk kantarell carpaccio med smörstekta kantareller, skulle även vilja säga att de var syrade med en helt magiskt kantarellkräm. Ja, ja, ja!

Riche
Till efterrätt beställde vi hot shots – då vet man att hösten är på ingång.

Andrea Hegard
Sedan begav vi oss till 90-tals festen. Jag gjorde entré med puddingarna Andrea och Snarro. Andrea har precis startat ett smyckesmärke, Raven Jewels. Ni måste spana in det, så mycket fint. Jag hade på mig ett par örhängen därifrån – ni ska få se en bättre bild på dem snarast.

Icona Pop
Sedan dansade vi så att svetten rann till Icona Pop och Kelis som uppträde. Jag och Carro var ändå hemma till 01.00 och så drack jag inget sista timmarna så jag känner mig riktigt fräsch idag. Hurra! Nu sitter jag i en bil på väg till Västerås. Jag, Markus, Danijel, Sara, Carro och Oskar ska nämligen bo över en natt på nyöppnade Steam Hotell.

Icona Pop


2 kommentarer



2 kommentarer om “Middag på Riche och Tillbaka till 90-talet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lol vilken grund. Carpaccio och hot shots.

    Svara
  • Petra! Desperat behov av hjälp, du är ju så himla snygg i håret jämt och jag vet att du har testat olika hårfönar och är proffs på det. Min hårfön la av idag (panik!) jag är student och har inte råd med en superfön. Snälla säg att man får en okej fön för ett hyfsat pris? Eller måste jag lägga en halv förmögenhet? Vad ska jag prioritera? Please help!

    Svara