window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | augusti 30, 2017

New in: Höga Stövlar

Mayla

Innehåller annonslänkar: Kavaj Mayla, Stövlar &OtherStories, Kjol &OtherStories, T-shirt 2Nd Day och väska Proenza Schuler

Blev så glad när jag snubblade över de här höga stövlarna på & Other Stories häromdagen. Letat efter ett par höga stövlar i en human prisklass till hösten. Är ju inte överdrivet förtjust i strumpbyxor så tänker att jag kommer rocka de här pjucksen till klänningar och kjolar när temperaturen sjunker. Att det dessutom är trendigt med lårhöga stövlar den här säsongen är ju ett plus i kanten. Gillar att de är breda i skaftet också, så att låren får lite andrum, haha. Då kan man dessutom välja om man vill hasa ner stövlarna nedanför knäna.

Idag känns det lite bättre. Jag har samlat mig. Jag totaldäckade i soffan vid 21.30 och sov till 07.30. Det behövdes antagligen. Ibland blir man mer utmattad av hjärngympa än aktivitet.

Nu gör vi det här hörni. Modeveckan dag ett, först ut på schemat är Whyred.

Rutigt
Rutigt
Mayla Kavaj
Mayla Kavaj
Mayla Kavaj


4 kommentarer



4 kommentarer om “New in: Höga Stövlar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här