Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:55 | augusti 12, 2017

Bye Vacation – You've been great!

Nu sitter vi i bilen på väg till flygplatsen. I eftermiddag bär det av tillbaka hem till Sverige – och verkligheten. Jag är redo. Jag känner mig peppad. Har verkligen fått så mycket inspiration under den här sommaren. Det nästan kliar i fingrarna. Nu är jag färdig marinerad – det nästan rinner chark, vin och drinkar ur öronen på mig. Precis så som det ska vara.

Ska sitta och pyssla och pula med alla bilder på flyget. Har så galet mycket foton från semestern som jag inte delat med mig av än.

Nu kör vi! Hoppas ni haft (eller kanske fortfarande) har världens bästa semester.


4 kommentarer4 kommentarer om “Bye Vacation – You've been great!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här