window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:40 | augusti 9, 2017

Grand Hotell Tremezzo

Grand-Hotel-Tremezzo-Pool

Imorse kastade vi oss i en bil och körde till Piemonte i ottan. Vi skulle egentligen ha stannat i Como till på lördag men vädret de kommande dagarna skulle verkligen inte vara på vår sida. Så jag ringde min kompis Louise som jobbar på In Italia som lyckats leta fram tre magiska boutique hotell till oss. Så morgonen efter bestämde vi oss för att åka vidare till en av dem. Men mer om det beslutet imorgon.

Grand-Hotel-Tremezzo-Interior-

En av dagarna var det lite halvmulet under förmiddagen så vi bestämde oss för att ta en lyxlunch på Grand Hotell Tremezzo. Jag har velat se det hotellet i flera år.
Grand-Hotel-Tremezzo
Mina godingar! Vilket par va!
Grand-Hotel-Tremezzo
Ja, de är dessutom kära som få.
Grand-Hotel-Tremezzo
Medan vi väntade på lunchen sprang jag in för att låna damernas – och jag hade faktiskt kunnat tänka mig att stanna där under hela vistelsen. Hela hotellet är otroligt färgglatt och inredningsstilen är väldigt excentrisk och art deco.
Grand-Hotell-Tremezzo-Veranda
Efter lunchen bestämde vi oss för att ta en drink till efterrätt. Det får man nämligen på semestern. Killarna rökte även varsin cigarr. Markus röker ju aldrig annars.
Grand-Hotell-Tremezzo-Veranda-
Menu-Grand-Hotel-Tremezzo
Jag drack en whisky sour – såklart.
Suite-Grand-Hotel-Tremezzo
Sedan frågade jag och Sara om vi kunde få gå upp och kika på en av sviterna – och det fick vi. Jag ville så gärna se inredningen och utsikten. Det var bara en ledig, men wow!
Grand-Hotel-Tremezzo-Como
Allt är liksom så härligt galet, men ändå så rätt i den i miljön.
Grand-Hotel-Tremezzo-Interior
Den här pjäsen hade mer än gärna fått teleportera sig raka vägen hem till mig. En liten godishörna i entrén för alla gäster.

Grand-Hotell-Tremezzzo

Entrén!

Hotel-Tremezzo
Mina bröst verkar vara på flykt ut ur toppen, haha. Men jag är ju uppenbarligen glad ändå.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Grand Hotell Tremezzo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilket hotell!!! Underbar interiör – helt i min smak.

    Svara
  • Hej Petra! I vilket podavsnitt kan jag hitta där du och Linn pratar om att skriva till killen som inte hör av sig, ”snälla nu hör du av sig lite för mycket”? Tack för en fin blogg och underbar pod! kram

    Svara
  • Vilken mäktig utsikt! Och vilket fint hotell!

    Svara
  • Helt lovely och även i min smak! En riktigt håll käften inredning och helt underbart crazy. Den som gillar minimalistisk, ängsligt och stramt får väl skrämselhicka dock:)

    Svara