window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:08 | augusti 8, 2017

Last days of Vacation!

Villa-Carlotta-Lake-Como

Innehåller annonslänkar: Kjol Acne Studios, Sandaler Michaela Forni x Flattered, Topp Mango, Örhängen Na-kd , Solglasögon Gucci

Första dagen var vädret sådär men det gjorde ingenting för det finns så mycket sevärdheter  i Como så vi bestämde oss för att åka till Villa Carlotta som jag sett massa bilder på innan avfärd. Tror vädret överlag är lite ostadigt runt Como Sjön, det var samma sak runt Gardasjön som vi var i förra året. Idag ser det också ut att bli lite molnigt, just nu skiner solen dock. Så vi tänkte passa på att göra några mer utflykter bort till Varenna. Jag har solat så mycket den här sommaren, ni vet nästan så det kliar i benen så jag är bara glad att jag får upptäcka saker istället om jag ska vara ärlig.

Acne-Studios-Rea

Så glad över den här kjolen som jag fyndade på Acne Studios rea i somras den gör sig ju faktiskt ännu bättre under stormiga väderförhållanden. Bara en sådan sak.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Last days of Vacation!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snyggt din man klär sig, extra plus för mockaloafers! Så deppigt att se en del män i fotriktiga sandaler (med ibland inte så fräscha fötter) när de är på semester..

    Svara